3 au noroc in dragoste, 3 in bani. Descopera care sunt cele 3 zodii carora le merge cel mai bine in dragoste in luna Decembrie, luna pe care vechii greci o numeau Poseidon. Vezi si care sunt celelalte 3 zodii carora le merge cel mai bine in bani in luna lui Decembre. Asadar, s-au tras zarurile cu noroc la sfarsit de an si dragostea merge catre... Iar banii se duc la...

Sagetator

Pentru Sagetator, luna Decembrie reprezinta momentul ideal pentru dragoste, reciprocitate si schimb de angajamente si inele. Pentru Sagetator, luna plina de pe 17 decembrie cade in Gemeni, intensificand sentimentele de dragoste si inspirand spre surprize frumoase. Cel de-al doilea weekend al lunii Decembrie reprezinta o etapa esentiala din viata ta.

Foto Sagetator, Pictura abstracta via Shutterstock

Urmeaza sa fii ceruta in casatorie sau sa ai in vedere o propunere de a te muta alaturi de partenerul de viata intr-o alta locuinta sau, in unele cazuri, chiar si intr-o alta tara. Sagetatorii, fermecatori din fire, insa usor dificili atunci cand vine vorba de alegerea sufletului pereche, nu se mai pot plange ca nu s-a nascut cel care sa fie perfect compatibili cu ei. Iubirile fulger se infiripa cu repeziciune in prima jumatate a lunii si au toate sansele sa se concretizeze rapid cu o casnicie. Pe 17, Uranus se va afla in casa iubirii adevarate a Sagetatorului, inlesnind intalnirile propice.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

S-au tras zarurile cu noroc la sfarsit de an si banii merg catre....

Scorpion

Cand te asteptai mai putin, iata ca norocul financiar ti se schimba la 360 de grade. Vestile bune vin mai ales dinspre domeniul profesional. Ti se fac propuneri de angajare si odata cu ele vin la pachet si oportunitati salariale impresionante. Asteapta-te la o marire de salariu, poate chiar la un job mai bun si mai banos, sau, de ce nu, la implicarea in proiecte noi care iti pot aduce castiguri suplimentare.

Faptul ca iti merge bine pe plan financiar te face sa fii mai indrazneata si sa risti putin si pe plan personal. Ai in vedere si un vis mai vechi de-al tau, acela de a te muta singura sau cu partenerul de viata sau de a-ti achiziona o locuinta. La randul sau, familia te sustine si te ajuta cu o suma de bani. Atentie insa! Te sfatuim sa ceri sfatul unui bun consilier financiar sau a unei persoane experimentate, in care poti avea incredere. Astrele nu favorizeaza riscurile de paguba, insa este bine sa consulti pareri avizate inainte de a face o investitie majora pentru tine.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri