2013 a fost denumit Anul EROS. Vara aceasta traiti dragostea la intensitati ardente? Aflati ce spun astrele despre iubire, dar nu uitati ca pentru a ne trai relatiile in armonie si sub semnul energiei benefice pe care o degaja iubirea, e nevoie sa ne deschidem inima catre pace si intelegere!

Berbec

Aceasta luna iti aduce o perioada cu „chef de joaca”, mai ales ca atractivitatea ta se va manifesta din toate punctele de vedere. Esti de asemenea foarte creativa in aceasra perioada a anului, ceea ce te va ajuta foarte mult si in plan romantic. Sarmul tau emotional nu va trece neobservat.

August este luna in care dupa ce te-ai auto-protejat pentru o perioada indelungata, va fi momentul sa incerci lucruri noi. Foloseste-ti inspiratia si fii spontana! Bucura-te de viata, de iubire, daca exista cineva in viata ta in acest moment, sau de aventura si flirt daca nu ai un partener stabil. Da o sansa iubirii, dar ai grija si ce fel de riscuri iti asumi!

Foto: Shutterstock.com; horoscop

Taur

Viata ta este putin haotica in acest moment. Ai tendinta de a face multe schimbari importante in ceea ce priveste viata ta personala in aceasta perioada, schimbari menite a-ti aduce mai multa fericire si stabilitate in viata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Aceasta nu va fi insa o sarcina usoara, dar daca te straduiesti suficient de tare, orice este posibil. A-ti prioritiza obiectivele este o buna tactica pentru a obtine ceea ce iti doresti. O doza de maturitate este mereu necesara. Din partea persoanei pe care o iubesti ai nevoie mai mult de dovezi decat de cuvinte. Iar faptul ca acestea intarzie sa apara, te deruteaza.

Acorda mai mult timp celor dragi, familiei si prietenilor. Indiferent de modul cum se prezinta relatia ta romantica, acestia iti vor fi mereu aproape pentru a te sprijini, pentru a-ti oferi o vorba de incurajare.

Gemeni

Vei trece printr-o perioada cu nivel de energie ridicat in luna august, vei avea mult de lucru, vei intra in contact multi oameni, este cu adevarat o buna perioada pentru socializare, ceea ce este fara indoiala fieful zodiei tale.

Din punctul de vedere al vietii intime, se pare ca ai o problema in a lasa lucrurile sa se desfasoare cu naturalete. Este vital sa te opresti pentru un moment, sa iti analizezi bine prioritatile in ceea ce priveste viata ta romantica. Ce iti doresti cu adevarat? Ce iti aduce fericire? Este bine sa vorbesti despre temerile tale intime cu orice persoana pe care o consideri apropiata.

Foto semne zodiacale: Shutterstock.com; horoscop


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri