2013 a fost denumit Anul EROS. Vara aceasta traiti dragostea la intensitati ardente? Aflati ce spun astrele despre iubire, dar nu uitati ca pentru a ne trai relatiile in armonie si sub semnul energiei benefice pe care o degaja iubirea, e nevoie sa ne deschidem inima catre pace si intelegere!

Rac

Este timpul pentru tine sa iti gasesti verticalitatea. Ai incredere in ceea ce simti, in ceea ce iti doresti. Cu atatea cate se petrec in viata este cel mai bun lucru pe care il poti face pentru tine.

Daca te afli intr-o relatie in acest moment este posibil sa treceti prin cateva situatii divergente. Apara-ti insa sentimentele, intuitia nu te insala. Orice situatie poate fi rezolvata renuntand la atitudinea umila.

Cand e cazul fa un pas inapoi, asumandu-ti ceea cea ce esti cu maturitate, e o buna perioada pentru a invata sa iti gestionezi mai bine firea atat de emotiva si totusi atat de speciala…

Leu

Luna august este perioada perfecta pentru tine pentru a te dedica celorlalti, tuturor din jurul tau. Multi lei va serbati si ziua de nastere in luna august, asa ca bucurati-va din plin de aceste momente.

Este o foarte buna perioada prin care puteti sa va dinamizati relatiile romantice, sa le adaugati un strop de senzualitate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

E o perioada buna prin care va puteti apropia mai tare de persoana iubita, atat din punct de vedere intim, cat si mintal. Acestea sunt cele mai fructuoase perioade pentru iubire. Sinceritatea este intotdeauna bine-venita, aduce pace in relatiile cu cei dragi.

Lasa lucrurile sa curga si totul va fi bine in viata ta amoroasa…

Fecioara

Aceasta luna este cea mai potrivita pentru tine ca sa te opresti putin din valtoarea vietii si sa iti reevaluezi sentimentele si dorintele in materie de iubire. Este o foarte buna perioada pentru a lamuri si aspecte mai delicate din relatia ta. Este o buna perioada pentru comunicare si romantism, daca esti cu cineva.

Ai tendinta in aceasta perioada sa iti reevaluezi alegerile pe care le-ai facut in materie de iubire. Poate ca pana acum te-ai simtit intr-o forma de prizonierat si ai nevoie de libertate.

Ce fel de libertate iti doresti? Ce cauti in iubire? Sunt teme de meditatie carora le poti gasi un raspuns in acesata perioada. Gandeste-te ce ar fi acel ceva care ti-ar face viata mai frumoasa.

Foto semne zodiacale: Shutterstock.com; horoscop


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri