8 Aprilie 2013 publicat în Horoscop 8 share-uri

Stiai ca zodia care se afla pe cuspida (la inceputul) casei a 8-a din astrograma ta natala iti dezvaluie care sunt nevoile tale la nivel intim si ce tipar de sexualitate te reprezinta cel mai bine? Descopera mai jos cum se manifesta atractia ta sexuala in functie de trasaturile fiecarei zodii in parte!

Primul pas in descifrarea completa a senzualitatii tale consta in identificarea zodiei care se afla la inceputul casei 8 din harta ta natala. Pentru aceasta, calculeaza-ti harta natala gratuit si afla sub influenta carei zodii sta casa ta a 8-a.

Casa 8 in Berbec si sex appeal-ul tau

Foto@Depositphotos.com

Daca in astrograma ta, zodia Berbec se afla pe cuspida casei a 8-a, atunci manifestarea ta sexuala va fi una dinamica si plina de pasionalitate. Ai nevoie de implicarea activa si neconditionata a partenerului tau de viata, chiar daca uneori ai tendinta de a te plictisi repede. Sex appeal-ul tau are la baza caracterul direct si usor agresiv al gesturilor si cuvintelor tale.

Casa 8 in Taur si sex appeal-ul tau

Atunci cand zodia Taur se afla pe cuspida casei 8, ea ne vorbeste despre o senzualitate profunda si despre nevoia de a experimenta pe indelete actul sexual. Vei fi deschisa catre a trai rasfatul la nivelul tuturor simturilor si vei stii la randul tau cum sa-i daruiesti o placere profunda partenerului tau.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Casa 8 in Gemeni si sex appeal-ul tau

Daca in harta ta natala zodia Gemeni se afla pe cuspida casei a 8-a, ea iti arata ca vei simti pe deplin satisfactia sexuala prin intermediul comunicarii verbale. Pentru tine, totul incepe in minte si ai tendinta sa gandesti mult, chiar si in timpul actului sexual. De aceea, compatibilitatea ta sexuala ideala este cu cineva care stie sa te asculte si sa te stimuleze nu numai la nivel intim, ci si intelectual.

Casa 8 in Rac si sex appeal-ul tau

Atunci cand zodia Rac se afla pe cuspida casei 8 din astrograma ta, ea se leaga de nevoile emotionale intense pe care le asociezi cu sexualitatea. Pentru tine, implinirea sexuala este conditionata de implicarea profund sufleteasca intr-o relatie de dragoste. Iar sex appeal-ul tau consta in capacitatea extraordinara de a avea grija de celalalt, aratandu-ti iubirea prin implinirea tuturor nevoilor sale, inclusiv la nivel sexual.

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri