5 Martie 2013 publicat în Horoscop 125 share-uri

Nodul Nord si Nodul Sud sunt doua puncte virtuale din astrograma ta natala, care iti ofera insa informatii cat se poate de reale si practice despre karma si lectia ta actuala de viata.

De aceea, acum iti vor fi testate din plin flexibilitatea si capacitatea de a face sacrificii pentru mentinerea armoniei in relatii. Pana la urma, important nu este sa renunti la punctele tale de vedere, ci sa inveti sa te manifesti cu diplomatie fata de ceilalti, respectandu-le opiniile si nevoile. In acest fel, iti vei da seama cat de multa implinire iti poate aduce implicarea in relatii semnificative cu cei din jur.

Lectia de viata cu Nodul Nord in Scorpion

Cand Nodul Nord se afla in Scorpion in astrograma ta, lectia ta de viata se leaga de renuntarea la incapatanarea obsesiva si la credinta ca numai tu poti face lucrurile intr-adevar bine.

Ajutorul si sprijinul afectiv al celorlalti iti poate schimba cu totul perspectiva asupra limitelor umane, la fel ca si obtinerea increderii in ceea ce iti spune propria intuitie.

Foto@Shutterstock.com

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Vei fi inzestrata acum cu extraordinara capacitate de a-ti explora chiar si coltisoarele cele mai intunecate ale sufletului. Accesandu-ti aceasta capacitate, vei putea sa ii intelegi mai bine pe cei din jurul tau si sa ii ajuti sa se iubeasca exact asa cum sunt. Astfel, adevarata ta implinire va sta acum in acceptarea si iertarea pe care ti le poti acorda tie insati si celor dragi.

Lectia de viata cu Nodul Nord in Sagetator

Daca in harta ta natala Nodul Nord se afla in Sagetator, lectia pe care o ai de invatat in aceasta viata se leaga de extinderea orizonturilor tale spiritual-intelectuale. Este important pentru tine acum sa iti asiguri libertatea din toate punctele de vedere, incepand cu libertatea de gandire, libertatea credintei si pana la libertatea de miscare, care sa existe inclusiv in relatia ta de cuplu.


Foto@Shutterstock.com

Inclinatia ta naturala, dictata de Nodul Sud, este sa te concentrezi prea mult asupra detaliilor, pierzand din vedere imaginea globala si lasand pana la capat lucrurile neterminate. In plus, energia ta mentala gresit utilizata te poate face sa devii critica si neincrezatoare in ceea ce iti rezerva viitorul.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri