28 Februarie 2013 publicat în Horoscop 3 share-uri

Gradul de compatibillitate in dragoste nu mai este demult un secret in zilele noastre. El poate fi determinat cu ajutorul unui instrument extrem de util si simplu de folosit: aflarea zodiei sau zodiilor care ocupa casa 7 - casa parteneriatelor stabile - din astrograma noastra natala. Este vorba tot de compatibilitate intre zodii, dar de aceasta data intre zodiile care ocupa casa a 7-a (VII) a ta si a partenerului tau, in horoscopul european.

Afla in randurile urmatoare ce spun despre tine si despre norocul in dragoste zodia sau zodiile din casa 7. Pentru a afla ce zodie se afla in casa 7 din astrograma ta, poti accesa acest link.

Foto@Shutterstock.com

Ce ne spune casa 7: compatibilitate Berbec

Daca pentru tine casa 7 incepe in sau cuprinde zodia Berbec, vei fi atrasa de un partener energic, increzator si care stie sa-si sustina punctul de vedere in orice situatie, uneori chiar pana la a deveni agresiv verbal.

Desi iti doresti ca celalalt sa faca primul pas, probabil ca nu vei avea foarte multa rabdare cu tot ritualul indelungat al curtarii, preferand sa te arunci cu capul inainte in fiecare noua relatie. De asemenea, este foarte posibil sa te casatoresti de tanara.

Ce ne spune casa 7: compatibilitate Taur

Daca pentru tine zodia Taur se afla pe cuspida (la inceputul casei) sau undeva in casa 7, vei fi atrasa de un partener care sa-ti ofere stabilitate, inclusiv pe plan material. In plus, aspectul fizic al acestuia este considerat un criteriu de alegere la fel de important.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Tu sau partenerul tau veti fi adesea gelosi sau incapatanati, dar foarte dedicati in a construi un camin sigur, plin de armonie si buna intelegere.

Foto@Depositphotos.com

Ce ne spune casa 7: compatibilitate Gemeni

Casa VII in Gemeni spune despre tine ca iti doresti un partener extrem de flexibil si comunicativ, care sa te incante prin conversatii amuzante si pline de inteligenta. Diversitatea activitatilor si preocuparilor sale va fi de asemenea un bonus in viziunea ta, cu atat mai mult cu cat esti la randul tau stimulata de provocari si de ideea de a avea libertate in cuplu.

Ce ne spune casa 7: compatibilitate Rac

Zodia Rac in casa 7 te va face sa preferi un partener care sa fie foarte sensibil la nevoile tale emotionale, sau care sa iti ofere ocazia de a-ti manifesta afectiunea materna. In plus, dorinta de a intemeia o familie il va face irezistibil pe oricare pretendent la inima ta.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri