Linistea lor imensa este incarcata de simbolism. Copacii si prezenta lor fluida, naturala a fost desori asemanata umanitatii. Tocmai de aceea exista un horoscop al copacilor. Tu "ce copac" esti?

Tei – INDOIALA

Daca te-ai nascut sub semnul teiului, esti o persoana pacifista, in general urasti sa te complici si detesti stresul.

Foto: tillwe

Nu iti place deloc aventura si nici situatiile complicate nu iti plac. In schimb, o persoana aflata sub semnul teiului ar trece peste orice tabu personal ca sa isi ajute prietenii la nevoie. Are de asemenea o multime de talente, dar nu este destul de tenace in a reusi sa le materializeze. In iubirea, aceasta persoana are tendinta de a deveni foarte geloasa. Este de asemenea un partener loial.

Alun – SARMUL EVIDENT

Aceasta persoana este fermecatoare, iese in evidenta usor caci stie sa faca impresie buna si este de asemenea, o persoana populara.

Este foarte empatica de asemenea, de aceea deseori persoana de sub semnul nucului o vei gasi implicata in cauze sociale, luptand pentru dreptate. Daca simbolul tau botanic este alunul, atunci inseamna ca in iubire e posibil sa fii un partener capricios, cu toane. In acelasi timp, partenerul nu iti poate nega doua atribute importante intr-o relatiie – toleranta si sinceritatea.

Foto: www.metaphoricalplatypus.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri