Linistea lor imensa este incarcata de simbolism. Copacii si prezenta lor fluida, naturala a fost desori asemanata umanitatii. Tocmai de aceea exista un horoscop al copacilor. Tu "ce copac" esti?

Scorus de munte - SENSIBILITATEA

Aceasta persoana este foarte sensibila, plina de farmesi lipsita de egoism. Ii place sa fie in centrul atentiei si iubeste sa isi traiasca viata la maxim. Ii plac situatiile complicate, caci acestea ii dau sentimentul ca traieste idn plin.

Este de-o potriva o fire independenta si dependenta. Scorusul de munte are gu

sturi bune, este o fire artistica si independenta. In dragoste se comporta foarte emotional si are obiceiul de a trece cu vederea, fara a uita orice gest nepotrivit savarsit de persoana iubita.

Artar – INDEPENDENTA MINTII

Daca te-ai nascut ca artar, nu esti deloc o persoana obisnuita. Ai o imaginatie debordanta si esti foarte originala.

"Artarul" este o persoana ambitioasa, mandra, care stie ce inseamna auto-respectul. Este o persoana insetata de noi experiente, uneori este prea agitata si se enerveaza usor. Viata sa amoroasa este una complicata, cu urcusuri si coborisuri. Ii place sa fie un obiect al adoratiei partenerului.

Foto: meglet127

Nuc – PASIUNEA

Nucul este o personalitate contrastanta, uneori este agresiv, uneori de o noblete excesiva. Are orizonturi foarte deschise.

Este spontan, foarte natural si are o ambitie nelimitata. Nu este foarte flexibil si in iubire este un partener dificil, atipic, in acelasi timp, foarte pasional, caci traieste cu intensitate fiecare moment al relatiei, atat ce este frumos, cat si ce este neplacut.

Daca te-ai nascut sub simbolul nucului, te bucuri de multa admiratie din partea celor din jur. Nu iti plac deloc compromisurile.

Foto: Stefan Leijon


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri