Eclipsa Solara din semnul Scorpionului ne obliga sa ne asumam si sa ne acceptam deschis responsabilitatea totala pentru viitorul nostru. Perioada de dupa Eclipsa Solara este un timp al provocarii, aducand schimbari si transformari in mai multe aspecte ale vietii.

Pe 13/14 noiembrie 2012, cand Soarele si Luna se vor afla in Scorpion la 21° 56’, va fi o eclipsa de soare unica. Eclipsa de soare vizibila doar in emisfera sudica, in jurul Australiei de Nord Est, dar si in preajma Noii Zeelande, a statutului Papua Noua Guinee, a insulelor Gilbert, este extrem de puternica si importanta si din punct de vedere astrologic.

Eclipsa totala de Soare in Scorpion - 13/14 noiembrie 2012

Eclipsa de Soare de pe 13 noiembrie este o eclipsa totala, cu o influenta profunda asupra vibratiei pamantului. Nu degeaba eclipsa se semnaleaza in semnul Scorpionului. Scorpionul este un semn puternic si profund ce aduce dupa sine o noua constiinta si constientizare. Scorpionul invita la autocunoastere si cunoastere, la investigare, la schimbari majore si la gasirea de solutii, eliminand in schimb ceea ce se afla in surplus si este inutil. Scorpionul invita totodata la ‘a simti’ impulsul, dorinta, sentimentul mai mult decat la ‘a le analiza’. El atrage dupa sine asumarea unei noi identitati si asumarea ei, cu toate schimbarile si modificarile impuse de acest nou statut.

Totodata, odata cu aceasta eclipsa, Saturn intra in Scorpion si ramane aici pana pe 24 decembrie 2014. In plus, Nodul Nordic se va mentine si el pana pe 19 februarie 2013. Nu este momentul sa te opui schimbarilor si ca te lasi purtat de ele si sa le intelegi ca pe o evolutie necesara la nivelul constiintei. Accepta aceste schimbari si pregateste-te pentru ele. Ele vor veni oricum, iar Saturn se va asigura de asta. Important este in acest context sa nu te lasi luat prin surprindere.

Eclipsa din Scorpion este o eclipsa ce are un efect de curatare, similar detoxifierii emotionale si spirituale. Este timpul ideal pentru analiza profunda si reflectie interioara, pentru a simti, a fi si a actiona deopotriva. Sunt doua cuvinte cheie asociate cu semnul Scorpionul si casa a 8-a: moarte si renastere. In urma eclipsei ramanem mai curati, mai disciplinati, mai structurati, schimbati intr-un sens asumat si determinat.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri