Linistea lor imensa este incarcata de simbolism. Copacii si prezenta lor fluida, naturala a fost desori asemanata umanitatii. Tocmai de aceea exista un horoscop al copacilor. Tu "ce copac" esti?

Pin - PARTICULARITATEA

Aceasta persoana iubeste compania oamenilor placuti, pozitivi. La randul sau, persoana nascuta sub semnul pinului stie sa isi creeze o viata confortabila. Este la randul sau o companie foarte placuta, are multe cunostinte si multi amici, dar prietenii adevarati ii alege cu grija. In dragoste se aprinde foarte usor, si tot la fel de repede, pasiunea dispare. Cu greu gaseste acel ideal la care viseaza.

Persoana nascuta sub semnul pinului este inzestrata cu o fire practica, metodica. Poti avea incredere in ea fara rezerve, fiindca are un cod etic foarte clar la care adera cu strictete. Onoarea si cuvantul dat sunt foarte importante pentru „pin”.

Foto: pmarkham

Salcie – MELANCOLIA

Atat de frumoasa si totusi atat de melancolica, de romantica... „Salcia” este foarte frumoasa, foarte atragatoare. Aceasta persoana este talentata si iubeste frumosul sub toate aspectele sale. Iubeste sa viseze, iubeste sa calatoreasca.

Are o intuitie foarte buna. Este capricioasa si are momente de rebeliune. Iubirile acestei persoane sunt pasionale si suferinta din dragoste este un lucru obisnuit pentru ea. Daca o persoana nascuta sub influenta salciei reuseste sa se auto-echilibreze, este capabila sa atraga in viata ei un partener potrivit.

Foto: ronsaunders47


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri