Linistea lor imensa este incarcata de simbolism. Copacii si prezenta lor fluida, naturala a fost desori asemanata umanitatii. Tocmai de aceea exista un horoscop al copacilor. Tu "ce copac" esti?

Plop – INCERTITUDINEA

Foto: Bidgee

Persoana nascuta sub simbolistica acestui copac este foarte curajoasa, dar are nevoie de o vointa de fier ca sa isi indeplineasca dorintele. Ii plac mediile frumoase, de aceea casa acestei persoane este frumos aranjata si decorata. De asemenea, ii plac iesirile in natura.

Aceasta persoana are in acelasi timp tendinta de a fi cam exclusivista. "Plopul" este o persoana singuratica. Are o fire artistica pe care si-o manifesta cu lejeritate atunci cand sageata lui cupidon ii loveste inima. Are o fire meditativa.

Cedru - INCREDEREA

De o rara frumusete exterioara si interioara... Persoana nascuta sub simbolul cedrului stie sa se adapteze la provocarile vietii, dar in acelasi timp iubeste luxul.

Foto: Timitrius

Aceasta persoana este foarte determinata si increzatoare, desi pare foarte timida, neindraznind uneori sa ii priveasca pe ceilalti in ochi. "Cedrul" este o personalitate foarte interesanta si este inzestrat cu multe talente care fascineaza.

Este o persoana optimista, foarte idealista, asteptand dragostea adevarata. Are tendinta de a lua foarte repede decizii, pentru ca mai apoi sa ii para rau ca a actionat din impuls.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri