Linistea lor imensa este incarcata de simbolism. Copacii si prezenta lor fluida, naturala a fost desori asemanata umanitatii. Tocmai de aceea exista un horoscop al copacilor. Tu "ce copac" esti?

Ulm – NOBLETEA

Foto: PinkMoose

O persoana nascuta sub simbolul acestui copac iubeste sa se imbrace bine, are mereu o aparitie ingrijita. In relatiile cu ceilalti, dar si in iubire este un partener de incredere si sincer, nobil. Nu ii place insa sa fie dominat, ba dimpotriva, ii place sa domine.

Are tendinta aceea de a fi a-toate-stiutor si fara sa isi dea seama, ia decizii si pentru ceilalti. Cu toate acestea are un dezvoltat simt al umorului, ceea ce il face un om placut si apreciat de catre ceilalti.

Chiparos - CREDINTA

Foto: Supermac1961

Este puternic, se adapteaza usor, ia de la viata tot ce are ea mai frumos sa ii ofere. Acela care s-a nascut sub simbolul chiparosului are o fire optimista.

Uraste singuratatea si iubeste cu pasiune, dar in acelasi timp poate cu greu sa fie satisfacut. "Chiparosul" este temperamental, pedant si usor ignorant. Ii place viata confortabila.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri