Linistea lor imensa este incarcata de simbolism. Copacii si prezenta lor fluida, naturala a fost desori asemanata umanitatii. Tocmai de aceea exista un horoscop al copacilor. Tu "ce copac" esti?

Mar – IUBIREA

Foto: _Indeed

Daca esti mar, ai o personalitate fermecatoare, esti atragatoare si pasionala. Esti o persoana sensibila, aventuroasa si mereu indragostita de frumos. Cel mai probabil ai o constitutie delicata.

Esti o persoana care tanjeste dupa dragoste si care ofera dragoste fara retineri. In iubire esti un partener tandru si afectuos. In relatiile cu ceilalti esti o persoana generoasa. Esti o fire meditativa, inzestrata cu multa, multa imaginatie, ceea ce te face cu atat mai atragatoare.

Brad – MISTERUL

Persoana nascuta sub semnul acestui copac are un gust extraordinar pentru frumos, iubeste orice este special, iubeste arta. "Bradul" este si un pic capricios, are tendinta de a fi egocentric, dar cu toate acestea ii pasa foarte mult de persoanele apropiate.

Are o fire ambitioasa, talente multiple si este foarte meticulos. In iubire este foarte sincer, este o persoana pe care te poti baza fara rezerve.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Foto: olfiika


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri