9 Noiembrie 2012 publicat în Horoscop 533 share-uri

Astrologii antici, dar si cei contemporani sunt de acord ca fiecare zodie din Horoscop guverneaza o anumita parte a corpului (incepand cu capul - Berbec si terminand cu picioarele - Pesti).

Tocmai de aceea, fiecare zodie (dar si opusul ei) este predispusa la anumite afectiuni de sanatate, in functie de acea parte a corpului pe care o guverneaza. Cunoscand care parte a organismului tau este mai sensibila, poti face mai mult pentru sanatatea ta.

Zodie: Berbec (opus Balanta)
Parte a corpului guvernata: Capul

Pentru ca sunt impulsivi si agitati, nativii din aceasta zodie se confrunta foarte des cu dureri de cap. Semnul opus, Balanta, poate si ea sa sufere de migrene, insa nu din cauza temperamentului. Cel mai bine pentru ambele semne din Zodiac este ca atunci cand simt ca le doare capul sa practici tehnici de reducere a stresului, sa ia o pauza de la ceea ce fac ori chiar un calmant.

Zodie: Taur (opus Scorpion)
Parte a corpului guvernata: Gatul si Glandele

Sunt foarte mari sanse ca nativii din Taur ori Scorpion sa sufere de dureri in gat, rosu in gat, probleme cu sinusurile sau raceli datorita influentelor astrologice. Cea mai mare problema a nativilor din aceasta zodie (si opusul ei) este totusi glanda tiroida. Asadar, daca simti ca ai luat brusc in greutate, ca ai o circulatie proasta ori stari de letargie, exista mari sanse ca glanda ta tiroida sa nu functioneze asa cum trebuie, sa fie prea lenesa. Daca ai palpitatii, insomnii si palpitatii, glanda tiroida este hiperactiva. In ambele dintre cazuri este bine sa retii ca glanda tiroida este termostatul corpului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Zodie: Gemeni (opus Sagetator) 
Parte a corpului guvernata: Plamanii, Sistemul Nervos, Bratele si Umerii

Fiindca este mereu pe fuga, nativul din aceasta zodie (Gemeni), dar si opusul sau, este inclinat spre accidente, existand mari sanse sa sufere de luxatii. La fel, bolile de plamani, racelile severe sau bronsita pot afecta persoana nascuta sub acest semn. Cel nascut intr-o zodie precum Gemeni sau Sagetator va avea probleme in a se relaxa, fiind extrem de stresat. Se poate ingriji prin sport (inotul este cel mai recomandat) si o alimentatie sanatoasa.

Zodie: Rac (opus Capricorn)
Parte a corpului guvernata: Stomacul (Digestia)

Cel nascut sub semnul Racului are un sistem digestiv extrem de sensibil si are mari sanse sa se confrunte cu probleme de sanatate precum ulcerul sau indigestia. Aceasta zodie (si opusul ei) trebuie sa aiba o alimentatie echilibrata, sa renunte la condimente, la mancarea prea iute sau la cafea. Important este sa aiba grija si cum controleaza stresul deoarece acesta are efecte negative majore asupra stomacului.

Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Foto fr si main: By AridOcean /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri