Cum stau zodiile cu banii, dragostea, cariera și sănătatea în cea de-a doua lună a verii? Află care sunt previziunile astrale ale lunii iulie 2020 pentru fiecare zodie în parte!

Horoscop Leu iulie 2020

Luna iulie aduce o oarecare relaxare în planul spiritual și sufletesc al Leului, atât de încercat în ultima perioadă. Dacă ați trecut prin mici incidente sau drame personale recent, dacă v-ați confruntat cu probleme de sănătate pe care v-a fost greu să le acceptați emoțional, luna iulie este despre ușurință, alinare, vindecare, despre împăcarea cu sine și cu divinitatea.

Starea de sănătate vi se va îmbunătăți simțitor în această lună, iar Saturn va înlătura apăsarea și stresul chiar cu data de 1 iulie. Foarte probabil să primiți vești bune care vă vor lua o piatră de pe inimă și foarte probabil că veți face mici schimbări în stilul de viață, în alimentație, în tratamente, în filozofia și percepția asupra vieții sau poate chiar în practicile voastre spirituale și în relația cu Dumnezeu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Relația cu partenerul de viață va înflori în această perioadă. Va simțiți mai conectați ca niciodată, vă sprijiniți și vă încurajați unul pe celălalt, vă dați speranța, timp petrecut împreună și iubire, vă simțiți cu adevărat norocoși că vă aveți unul pe celălalt. Cuplurile mai tinere se vor angaja în activități spontane sau aventuroase, poate chiar călătorii surprize, organizate în ultimul moment, de dragul de a aduce un zâmbet pe chipul persoanei iubite și de a crea momente de neuitat. Cei care au deja un copil, îl au și în vedere și pe al doilea.

Horoscop Fecioară iulie 2020

Foto: By Vera Petruk /Shutterstock

Pentru zodia Fecioară, iulie 2020 se dorește a fi o luna extraordinară și plină din punct de vedere social. În această perioadă, conexiunile, legăturile și noile prietenii ale Fecioarei pur și simplu înfloresc, aceasta reușind să își dinamizeze puternic și activ viața socială și personală, animând-o cu diverse activități și discuții sociale, intelectuale și spirituale, din care are de învățat enorm nu doar în prezent, ci și în viitor. Sunt posibile scurte călătorii în perioada următoare, poate chiar la începutul lui iulie, alături de persoane recent cunoscute prin intermediul apropiaților, în timpul cărora vei suda niște legături frumoase, pe viață.

Chiar și planul profesional este legat de acest aspect pentru zodia Fecioară. Vei dobândi beneficii considerabile de pe urma unor colaborări de afaceri sau de proiecte de lungă distanță, foarte posibil cu persoane din străinătate. Este drept că dedici timp și atenție muncii tale și relațiilor de tip socio-profesional, dar această investiție este binevenită. Vei obține rezultate de performanță și îți vei crea noi oportunități de abundență și împlinire, făcând ceea ce îți place.

Horoscop Balanță iulie 2020

Pe plan profesional, iulie va fi o lună extrem de plină, cu restructurări profesionale și provocări în același timp, cu multe lucruri și schimbări de gestionat, dar pe care le vei traversa cu bine dacă înveți să îți exersezi și mai bine tehnicile de planificare și organizare. Este important să faci apel la diplomație, să îți restructurezi prioritățile și să menții relațiile cordiale și deschise pe toate canalele de comunicare. De asemenea, este posibil să ai de rezolvat și mici chestiuni ce țin de angajamente, obligații sau responsabilități legate de cămin, poate de casa în care locuiești sau de anumite proprietăți ale familiei.

Marte își joacă rolul său în tabelul astral al Balanței, astfel că relația cu partenerul de viață va fi și cu bune, și cu rele luna această, cu împăcare și toleranță acolo unde există iubire autentică, stabilă.

Este posibil să aduceți în discuție chestiuni mai vechi, frustrări sau lucruri nespuse care vă stăteau pe suflet și care vă cauzau anxietate în momentul prezent. Este important și modul în care le abordați, diplomația și fericirea tuturor părților implicate fiind criterii esențiale, fără de care nu veți ajunge la un echilibru. Feriți-vă de influențe externe sau de intervenția celor care nu vă cunosc cu adevărat problemele și fiți sinceri și deschiși unul cu celălalt. Țineți minte lecția lunii iulie: sentimentele adevărate au câștig de cauză.

Horoscop Scorpion iulie 2020

Veștile sunt bune și super bune cu precădere pentru nativii Scorpion single în iulie 2020. Cei care visau să își întemeieze o familie sau să o reîntregeasca în cazul în care locuiau departe de persoana iubită, își văd visul cu ochii. Mercur și Uranus creeaza aspecte care favorizează astfel de conjucturi și reunificari, poate chiar noi capitole de viață și de iubire pentru unii. Este foarte posibil și ca unii Scorpioni să se împace cu un fost iubit/ă, o persoană din trecut pe care nu au uitat-o niciodată și care va relua legătură cu ei, dornici cs de dats asta să vindece, să repare și să construiască împreună.

Cert este că până în a IV-a săptămână a lunii iulie sunt șanse foarte mari să vă aflați în brațele persoanei iubite, să fiți ceruți în căsătorie sau chiar să vă mutați împreună cu persoana iubită. Sarcina este posibilă pentru mulți nativi care își doreau acest lucru, iulie 2020 este o lună propice fertilității și acestui aspect.

Pe de altă parte, anumite evenimente din viața unei persoane apropiate, poate chiar din viața unui membru al familiei aflat în altă localitate decât tine, îți pot influența și ție circumstanțele, determinându-te să faci anumite schimbări și să iei anumite decizii legate de lunile viitoare. Pe plan profesional, chiar dacă nu sunt mari schimbări, ai de rezolvat multe chestiuni ce presupun ieșirea din zona ta de confort. Înarmează-te cu curaj și încredere în sine, te vei descurca excelent.

Citiți continuarea pe pagina următoare >>> 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri