24 Aprilie 2020 publicat în Horoscop 12071 share-uri

Iată care sunt principalele trăsături ale zodiei Taur exprimate prin intermediul a 10 adevăruri despre personalitatea și felul acesteia de a fi, a trăi și a iubi:

♦ 8. Chiar dacă degajă prin toți porii săi încredere în sine, siguranță, dorința de a reuși și când ne referim la această zodie, vorbim despre un spirit pragmatic și practic, bine ancorat în realitate, mulți Tauri sunt în fapt romantici, idealiști și visători. Au visuri pe care își doresc să le trăiască și să le implementeze în realitatea vieții și familiei lor. Taurii sunt deosebit de talentați și înzestrați de Dumnezeu, iar mâinile sau mintea lor pot da naștere unor lucruri mărețe. Uneori însă, au nevoie de un pic mai multă concentrare pentru a nu se lasă disipati între mai multe direcții, fără să pornească hotărât pe niciuna și riscând să piardă hățurile propriei existențe.

♦ 9. Taurului îi va plăcea să aibă în jurul său pace și liniște și nu suportă certurile, conflictele sau discuțiile la foc aprins. Este destul de calm de obicei și se va enerva greu, dar supărarea să este destul de greu de potolit și va ține ranchiună o perioadă îndelungată, având tendința de a rememora acele lucruri, cuvinte sau fapte pe care el le consideră greșite. Taurul are tendința și de a privi lucrurile mai mult din perspectiva sa și de aceea va ține și cu dintii de credințele, ideile și perspectivele sale, indiferent de cât de tolerant este cu ceilalți.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

♦ 10. Viața alături de un Taur poate fi despre rutină, uneori despre impulsivitate, încăpățânare, forță,  tendința înspre gelozie și posesivitate, impetuozitate sau fixitate a gândirii,  dar și despre magie, poezie, frumusețe, plăcerea de a trăi și a descoperi viața în cele mai mici detalii ale sale. Viața alături de un Taur este mult despre familie, despre momente, strălucire, despre mici bucurii și mici plăceri, despre călătorii memorabile, despre plăcerea visatului, a senzațiilor și a degustatului (de muzică, mâncare, lucruri frumoase).

Foto fr si main: By Gorbash Varvara /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri