Luna aprilie 2020 este o luna completă, provocatoare și plină cu de toate și din punct de vedere astrologic, dar pe care, cu mici contribuții individuale și colective, o vom traversa cu bine și foarte bine, atât cât se poate. Citește horoscopul lunii aprilie 2020 pentru fiecare zodie în parte:

Horoscop Capricorn Aprilie 2020

Aprilie 2020 va fi pentru Capricorn, zodie de pământ și o zodie pragmatică, o perioadă în care acesta va naviga în adâncurile inimii sale pentru a găși cele mai bune răspunsuri la frământările și preocupările sale. Mai trebuie să menționăm și că, în prima parte a lunii, din punct de vedere astrologic, sunt foarte bine aspectate acele împrejurări și circumstanțe care țin de relația cu o persoană opusă ca vârstă, dar care îți impactează viață și emoțiile puternic.

Există o anumită karma familială pe care Capricornul va fi constrâns să o elibereze în această perioadă. Așadar, dacă eșți o persoană mai tânără, aprilie va fi despre îmbunătățirea relației cu persoanele mai în vârstă din familia ta (poate fi un părinte, bunic, unchi sau mătușă etc), iar dacă eșți mai în vârstă, aprilie îți va demonstra cât de frumoasă și armonioasă poate fi relația cu cei mai tineri (pot fi proprii copii, nepoți, rude, vecini, cunoștințe etc) și cât de multe aveți de învățat unii de la ceilalți. Pe plan profesional, siguranța și stabilitatea sunt cuvintele după care te vei ghida în această perioadă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscop Vărsător Aprilie 2020

Chiar dacă Vărsătorul poate fi bulversat pe plan profesional încă de la sfârșitul lunii martie, aprilie este o luna a regenerării pentru acest nativ, o lună în care își reface stocurile de energie, forță psihică și fizică, dar și acea forță interioară care îl caracterizează. Încet, dar sigur, pas cu pas, Vărsătorul își curătă rănile și le vindecă, își reinvioreaza sufletul, își ascultă gândurile, își construiește și își decide viitorul și investește în el însuși. În ciuda complexității circumstanțelor tale, ai un entuziasm contagios și o putere de muncă extraordinară care te fac să muți munții din loc nu doar acum, ci și în perioada următoare de timp. Chiar dacă resimți și influența anumitor presiuni și griji familiale, ți-ai propus să lași loc și pentru visurile și planurile tale și să îți implementezi în realitate dorințele tale.

Pe plan emoțional, este foarte posibil ca un fost partener de viață să încerce să se reconecteze cu ține, ba chiar să testeze terenul pentru a vedea dacă are șansa unei împăcări. Este conștient de greșelile sale și hotărât să se revanșeze, dar decizia îți aparține doar ție, cu atât mai mult cu cât în astrograma multor Vărsători există și o probabilitate mare ca în această perioadă să între în viața lor o persoană nouă (în preajma datei de 12 aprilie). Să nu te mire așadar dacă vei fi pus în ipostaza de a alege între două persoane care îți stârnesc ambele anumite sentimente. Cel mai bine este însă să îți asculți inima cu atenție căci ea vorbește de la sine și pentru ține.

Horoscop Pești Aprilie 2020

Per ansamblu, luna aprilie este o lună bună pentru Peșți, chiar dacă este foarte posibil ca primele zile ale lunii să te țină într-o anumită presiune sau stres în legătură cu o persoană dragă și apropiată din familie, poate chiar soț/ soție sau copil. Pot apărea și cheltuieli neprevăzute pe care vei fi nevoit să le onorezi așa că mare atenție la modul în care îți gestionezi banii în următoarele 2 săptămani.

Valorile tale etice și morale vor fi puternic dezvoltate în această lună așa că te vor deranja derapajele morale, lipsa de respect sau nedreptate și vei lua puternic atitudine, chiar și în mediul social media, dacă nu vei vedea efectele scontate în mediul tău apropiat. Este o perioadă excelentă pentru ca Peștii să se facă remarcați intelectual, iar ideile tale inovative și reformatoare sunt ascultate cu atenție de ceilalți. În relația de dragoste, partenerul de viață este extrem de grijuliu și afectuos cu tine și vine cu o mulțime de propuneri pentru a vă fortifica și îmbunătăți relația. 

Foto fr si main: By LedyX /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri