Cititi horoscopul european pentru fiecare zodie in parte si descoperiti ce le-au rezervat astrale celor 12 zodii in luna martie 2020:

Horoscop martie 2020 pentru zodia Capricorn

Martie este o luna buna pentru Capricorn, ba chiar excelenta am putea spune, o perioada in care mintea si intuitia ta conlucreaza intr-un mod extraordinar astfel incat sa iti indeplinesti chiar si cele mai indepartate visuri profesionale, Aceasta luna intensa este despre dezvoltare personala si individuala in ceea ce il priveste pe Capricorn, despre regenerare, despre noroc si fericire, dar si despre implinire si succes.

La locul de munca te implici in mai multe proiecte si esti din ce in ce mai mult apreciata pentru abilitatile tale de lider, dar si pentru rezervele tale inepuizabile de energie. Este foarte posibil ca, datorita acestui fapt, sa ti se propuna o pozitie de conducere, dar care vine la pachet cu si mai multe responsabilitati.

Pe plan personal, simti nevoia de mai mult spatiu in relatia de cuplu si nu stii cum sa ii impartasesti acest lucru partenerului de viata, mai ales ca acesta te-a sprijinit neconditionat in proiectele tale in ultima perioada de timp. Nativii single se concentreaza mai mult pe cariera in aceasta perioada si isi intrerup perioada cautarilor, dar soarta le joaca feste si ii pun fata in fata cu o persoana interesanta si interesata cu adevarat de persoana lor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscop martie 2020 pentru zodia Varsator

Chiar daca momentan nu pare, asteapta-te ca martie sa fie una dintre cele mai aglomerate si active luni ale primei jumatati a anului. Prima luna a primaverii te tine ocupata nu doar socializand si interactionand cu persoane din diverse medii culturale, dar si din propria familie, rude sau cunostinte apropiate. Ti se solicita de multe ori prezenta atat de catre prieteni, cat si de catre membrii ai familiei, ai planificate calatorii scurte si intalniri importante din care iti hranesti spiritul si iti regenerezi energia. Totodata, atat pe plan profesional, cat si personal, reusesti sa iti invingi anumite temeri si sa iti recapeti increderea in tine, si in abilitatile tale, ceea ce te face sa stralucesti si sa iti exerciti si mai mult creativitatea care te caracterizeaza.

In plus, simti ca in sfarsit esti stapana propriului destin si ca numai tu detii controlul asupra lui, dar si accesul anumitor persoane in viata ta. Daca cineva din trecut iti da din nou tarcoale, ai puterea de a spune “nu” sau “da” intoarcerii sale in viata ta cu o usurinta a deciziei si a sentimentelor la care ai tanjit mult in ultima perioada de timp.

Horoscop martie 2020 pentru zodia Pesti

In luna martie te gandesti sa investesti mai mult in tine si bine faci. Se schimba un pic punctul de interes pentru aceasta zodie si accentul nu mai cade asupra a ceea ce FACI, ci asupra a ceea ce ESTI si DEVII. Cursurile de perfectionare, de dezvoltare sau orice tine de educatie si invatare sunt favorizate de astre in aceasta luna, iar apetitul tau pentru a invata lucruri noi sau a-ti crea circumstante noi, in care sa poti inflori si sa te dezvolti asa cum meriti, este insatiabil.

Pe plan sentimental, te confrunti cu sentimente de confuzie si indecizie caci dragostea poate veni la tine in moduri in care nu te asteptai. Este foarte posibil sa te indragostesti nebuneste chiar de la prima intalnire cu o persoana si sa simti ca acea persoana este persoana alaturi de care vrei sa iti petreci restul vietii. Sentimentele sunt reciproce insa, iar relatiile care debuteaza astfel chiar au sanse reale sa se transforme in relatii nu doar profunde, dar si durabile, iar in curand, mai repede decat te-ai fi asteptat, sa auzim clopote de nunta.

Foto fr si main: By igorstevanovic /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri