4 Februarie 2020 publicat în Horoscop 355 share-uri

Relația femeii Vărsător cu bărbatul din zodia de apă poate fi una profundă, cei doi nativi pot crea o puternică legătură spirituală. Deși la o prima vedere compatibilitatea acestor nativi rămâne sub semnul întrebării, totuși se completează reciproc atât de bine, încât pot construi unele dintre cele mai solide cupluri.

Compatibilitatea femeii Vărsător cu bărbatul Pești – 60%

Sensibil, inteligent și spiritual, bărbatul Pești poate oferi siguranța emoțională și căldura relațională de care are nevoie femeia Vărsător. Gândirea sa logică, protecția pe care o ofera cuplului și alura sa misterioasă o vor atrage pe nativa Vărsător.

Deși viață profesională a bărbatului Pești poate fi controversată, dincolo de responsabilitățile financiare, în cuplu poate fi un partener minunat. Poate că nu este tocmai cel mai organizat, dar este un partener vesel, romantic, loial, un bun sprijin în situațiile dificile, un minunat susținător al partenerului, oferindu-i libertatea de care femeia Vărsător are nevoie.

Ea va găsi un sfat sincer la el, va învăța puterea relațiilor alături de acest nativ și de asemena va găsi sens în actiunile mici pe care, poate, le ignora în alte conjuncturi.

Bărbatul Pești va găsi alături de femeia Vărsător înțelegerea de care avea nevoie, mâna fermă de sprijin și curajul de a-și urma visurile.

Cei doi pot forma o relație puternică, cu o energie yin yang.

Foto: By Julia Pleskachevskaia/shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri