31 Ianuarie 2020 publicat în Horoscop 122 share-uri

Compatibilitatea femeii Vărsător cu bărbatul din zodie de foc poate fi foarte bună. Cei doi pot ccrea o relație de dragoste de durată, dar dacă totuși ajung la despărțire, vor rămâne buni prieteni. Bărbatul din zodie de foc știe cum să facă față vijeliei femeii Vărsător, zodie de aer. În plus, acești doi nativi pot avea multe puncte în comun, care pot consolida relația de cuplu.

Compatibilitatea femeii Vărsător cu bărbatul Berbec -40%

Bărbatul Berbec îi poate părea femeii Vărsător că fiind cam egocentric, în timp ce ea consideră că e normal să mai lași de la tine pentru bunăstarea celuilalt. În schimb el ar putea considera această o slăbiciune, având tendința să profite de căldura nativei Vărsător. Valorile celor doi sunt atât de diferite, inclusiv modul de a se raporta la responsabilități.

Femeia Vărsător se poate simți criticată, insuficient admirată, neînțeleasă și poate deveni retrasă în relație. El, pe de altă parte, va fi fascinat de capacitatea de analiză a nativei, de modul în care aceasta prevede obstacolele sau blocajele, capacități pe care le consideră extraordinare.

Dacă reușesc să facă pace și să comunice eficient, centrat pe rezolvarea problemei, relația celor doi poate fi una de durata și cât se poate de imprevizibilă. Citeste mai departe in pagina 2 >>

Kudika Tarot

Foto: By chairoij, By nd3000/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri