Descopera previziunile astrale complete ale lunii octombrie 2019 pentru toate cele 12 zodii europene:

Horoscop Octombrie 2019 pentru zodia Capricorn

Octombrie se anunta o luna a schimbarilor pentru zona Capricorn. Ea vine la pachet cu dorinta personala de a-si transforma vietile mai ales pe plan profesional, dar si cu posibilitatea succesului. Cu precadere in a doua jumatate a lunii, apar anumite oferte de relocare, propuneri de joburi sau oportunitati de afaceri.

De asemenea, iti doresti foarte mult un nou loc de munca si nu lasi lucrurile pe mana sortii, implicandu-te activ in propria rebranduire si imagine profesionala. Evita insa tensiunile sau discutiile in contradictoriu care  pot aparea in mediul actual de lucru din cauza lui Marte in cea de-a 10-a casa. Luna Noua de la sfarsitul lunii promite o munca in echipa excelenta si o comunicare optima in echipele pe care le coordonezi sau in mediul in care lucrezi.

Nativii single se implica activ in cautarea unui partener de viata si sunt deschisi pentru a cunoaste persoana potrivita lor. Multi sunt atrasi de mirajul retetelor sociale in acest sens, dar sunt dispusi si sa se bucure de viata cum stiu ei mai bine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscop Octombrie 2019 pentru zodia Varsator

Prima jumatate a lunii octombrie este una speciala pentru zodia Varsator, aducand cu sine multe intalniri, socializare, daruri, complimente, oportunitati de a-si sustine ideile si de a obtine aprobarea celorlalti in demararea anumitor proiecte. Trebuie sa mentionam ca Varsatorul va fi un fluture social in aceasta perioada, ba mai mult, se va relaxa total comunicand si socializand. Va fi ca un magnet de sarm si atractie si va face intotdeauna o prima impresie buna.

Daca apar incidente legate de familie sau cei dragi, acestea sunt minore si vor fi depasite cu brio. Este adevarat ca este foarte posibil sa treceti printr-o paleta variata de emotii, destul de intense, care va vor epuiza emotional intr-o oarecare masura, dar una peste alta Octombrie 2019 este o luna darnica pentru Varsator, aducand cu sine multiple oportunitati de dezvoltare, de intemeiere a unei afaceri sau de achizitionare a unei locuinte sau chiar de va gasi propriul graal al fericirii.

Prima perioada a lunii este una traita intens de Varsator, dar odata trecuta data de 20, lucrurile se vor calma si viata ta se va aseza pe un fagas mai calm. O parte dintre Varsatori se gandesc sa studieze ceva nou sau sa urmeze cu totul si cu totul alte cursuri decat s-ar astepta cei din jurul sau. Multi Varsatori au in vedere si o minivacanta in perioada de inceput a lunii, pentru a se bucura mai mult de nostalgia toamnei, de natura si de compania celor dragi.

Horoscop Octombrie 2019 pentru zodia Pesti

Octombrie este o luna plina pentru tine si te gaseste ocupata incercand sa gasesti echilibrul intre viata de familie sau de cuplu si cea profesionala. Chiar daca ai o relatie frumoasa cu partenerul tau de viata, te poti simti coplesita de toate responsabilitatile si iti doresti mai multa atentie si sustinere din partea partenerului tau de viata. Discuta liber cu acesta si mai delega din responsabilitati astfel incat sa fiti amandoi multumiti si fericiti. El este foarte deschis si dispus sa faca orice ca sa te vada zambind, dar si sa lucreze la capitolul “construire a increderii”.

De asemenea, implementand anumite strategii in viata de zi cu zi, vei reusi sa iti gasesti drumul catre armonie. In plus, Nodul Nordic in cea de-a cincea casa a Pestilor presupune o reevaluare a conceptelor si multi Pesti revizuiesc ideea de a avea inca un copil in familia lor.  Mai multe, prezenta lui Marte in cea de-a 8-a casa atata spiritul Pestilor si reaprinde flacara pasiunii fata de partenerul de viata.

Pe plan financiar, octombrie poate aduce o unda de ingrijorare in mintea acestor nativi si o oarecare instabilitate materiala in buzunar. Dar acest lucru nu te descurajeaza si mergi mai departe cu anumite proiecte pe care le-ai demarat si care se pot bucura de o o sustinere neasteptata din partea unor sponsori. In oportunitatile tale de afaceri, un rol important de mediere sau de liant il joaca fie partenerul de viata, fie o persoana importanta din viata ta (poate fi si cineva de la locul de munca), pe care o apreciezi mult.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri