9 August 2019 publicat în Horoscop 3922 share-uri

Află care este obsesia fiecărei zodii și cum aceasta se poate dovedi fie un impediment, fie un motor pentru evoluția și stabilirea unor relații productive cu ceilalți. Care este obsesia ta?

HOROSCOP - Ce obsesii au zodiile

Horoscop Săgetător

Nativii din Zodia Săgetător sunt obsedați de bani. Așa încât, pentru a atinge acest deziderat, se vor folosi fără scrupule de ceilalți, profitând și întinzând tot felul de capcane.

Dacă nu era de ajuns, cei din Săgetător nu realizează gravitatea gesturilor lor, fiindcă dețin și un forte accentuat simț de autosuficiență. Lor totul li se cuvine.

Horoscop Capricorn

Acest semn este definit de obsesia pentru control. Când simte că a pierdut în vreun fel frâiele scenariului prestabilit în care vrea să se afle, va dezlănțui o gamă largă de reproșuri, acte de răzbunare sau va intra în stări depresive. Uneori, pentru a rămâne în control se va preta la acte de manipulare sau minnciună.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Nevoia sa de control se află în strânsă legătură cu nevoia sa de protecție și siguranță.

Așa încât, dacă vrei să te simți bine în compania cuiva din Zodia Capricorn, creează-i o stare de confort și încredere.

Foto: AlexAnnaButs/ Shutterstock

Horoscop Vărsător

Persoanele din Zodia Vărsător sunt obsedate de dorința de a fi în centrul atenției. În acest sens, vor face absolut orice pentru ca în orice împrejurare, lumea să îi observe și să îi aprecieze.

Se simt foarte confortabil să se expună public și nu e deloc o întâmplare că sunt persoane foarte telegenice.

Nevoia de atenție a nativilor din Vărsător se poate manifesta și în cuplu, unde în mod evident își vor dori doar exclusivitate. Ei au tendința de a-i separa pe parteneri de restul oamenilor care le sunt apropiați.

Horoscop Pești

Fixația Zodiei Pești este aceea de a demonstra că sunt deștepți și fascinanți. În acest sens, ei muncesc să se auto-perfecționeze și să arate mereu, o latură cât mi ideală a personalității lor. Fac totul pentru a fi plăcuți și majoritatea oamenilor cad în această capcană, seduși de cunoștințele, manierele și intelectul celor din Pești. Din păcate, o altă obsesie a celor din acestă zodie este singurătatea.

Așa încât, oricât te-ar fi vrăjit cu șarmul său, o persoană din Pești nu îți va da voie să intri prea mult în intimitatea sa. Tu trebuie să admiri de la distanță imaginea perfectă pe care vrea să ți-o arate.

Imagine homepage: ladyphoto/ Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri