Descoperiti horoscopul complet al fiecarei zodii in parte pentru luna decembrie 2018. V-am pregatit informatii si previziuni astrologice in dragoste, cariera si sanatate!

Balanta – Horoscop Decembrie 2018

Decembrie 2018 este o luna cel putin interesanta pentru nativul Balanta, ca un fel de propulsor catre succes in urmatoarele luni care vor veni. Este o perioada mai mult decat favorabila pentru a-ti extinde orizonturile de afaceri. Ai o sumedenie de idei care iti vor aduce bani in viitorul foarte apropiat, poate chiar in luna imediat urmatoare.

Cu Jupiter care viziteaza cea de-a treia casa a Balantei, casa comunicarii si a mintii, nu putem spune decat ca stralucesti din punct de vedere social si profesional. Ai o mare usurinta in exprimare si reusesti sa gasesti formula potrivita pentru a spune ceea ce ai de spus, pentru a-i invata pe altii, pentru a tine discursuri, pentru a crea sau scrie lucruri cu un mare impact asupra celorlalti.

Inceputul lunii aduce dificultati in relatia cu partenerul de viata. Simti ca ai prea multe de dus si ca nu mai poti face fata tuturor provocarilor de acasa si de la locul de munca si nu mai stii cum sa te imparti intre familie si cariera. Poate ca ies la suprafata dureri si framantari mai vechi si iti dai seama ca te agati de o cauza pierduta, dar tot raul spre bine. Decembrie este o luna a clarificarii pentru multe Balante care se afla in relatii complicate. De acum incolo vei sti ce ai de facut pe viitor pentru ca sufletului tau sa ii fie bine. Plus ca, prin intermediul discutiilor, te vei simti in sfarsit inteleasa de partener.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Scorpion – Horoscop Decembrie 2018

Cu Venus care a intrat chiar in semnul Scorpionului pe 2 decembrie, dragostea se va afla pe prim plan pentru Scorpionii single. Nativii single pot cunoaste prin intermediul prietenilor si al evenimentelor o persoana fata de care vor simti o atractie inexplicabila, misterioasa. Iti vei da seama instantaneu daca este dragoste adevarata caci vei simti o conexiune foarte intensa si profunda, ca si cum ai cunoscut dintotdeauna persoana respectiva. Foarte posibil ca aceasta persoana sa fie mai in varsta decat tine sau sa aiba o maturitate si o intelepciune a gandirii care te vor cuceri iremediabil.

Luna Noua de pe 7 decembrie vine si ea la pachet cu ceva surprize financiare si vei castiga bani in plus, dar vei si munci in plus.

Marte si Venus anunta progres in cariera. Vei calatori in alte tari in interes profesional fie la inceputul lunii, fie la sfarsitul ei. Chiar daca vei fi implicat in intalniri cu diverse persoane importante, vei avea timp si sa te bucuri de ceea ce presupune vizitarea altor meleaguri. Va fi pentru tine ca o gura de aer proaspat, o perioada departe de partener si familie, dar care, la reintoarcere, te va umple de dor si dragoste.

Sagetator – Horoscop Decembrie 2018

Decembrie 2018 este o luna benefica pentru Sagetator din punct de vedere social caci ii inspiri pe ceilalti cu viziunea si perspectivele tale asupra vietii. Este foarte posibil ca in cea de-a doua saptamana a lui decembrie sa calatoresti sau sa interactionezi cu oameni noi, sa experimentezi noul, sa iti depasesti propriile limitari si sa spui “de ce nu” multor lucruri.

Esti intr-un mood de vacanta, de visare, de magie, intuitia ta este ascutita la maximum si abilitatile tale sociale gata sa serveasca scopurilor tale de a descoperi lumea si pe cei din jur. Ti-ai propus ca in aceasta luna sa te bucuri de toate lucrurile mici si sa nu lasi nimic sa iti umbreasca starea de fericire interioara.

Aceasta stare de sarbatoare interioara va reusi sa faca diferenta si in viata unei persoane dragi speciale, caci vei reusi sa aduci zambetul si bucuria si in sufletul ei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri