Descoperiti care sunt zodiile carora le merge cel mai bine in prima luna a lui 2018 si incep anul triumfal:

3. Varsator

Conjuctia dintre Marte si Jupiter de pe 6 ianuarie au pus deja bazele unei serii de evenimente pozitive din viata Varsatorului, cariera acestei zodii plasandu-se in mod special sub auspiciul norocului si al unei energii puternice. Indiferent daca ai un interviu de angajare, ai primit o recomandare de job, ai un proiect de prezentat sau trebuie sa organizezi un eveniment, tine cont de faptul ca aceste 2 planete iti aspecteaza casa faimei. Prin urmare, este foarte posibil sa primesti o recunoastere profesionala a meritelor tale si sa ti se faca o propunere de exceptie.

De asemenea, este posibila si o intalnire cu o persoana foarte influenta. Aceasta persoana iti poate influenta/ schimba dorintele profesionale, te poate ajuta sa ajungi acolo unde iti doresti sau te poate face sa iti regandesti parcursul profesional. Trebuie doar sa iti regasesti vocea si sa nu eziti sa spui ceea ce gandesti si iti doresti. Cea de-a doua jumatate a lunii va fi pentru tine extrem de creativa. Multi Varsatori care lucreaza in cercetare sau domenii ce presupun munca de cercetare si creativitate inregistreaza un progres spectaculos odata cu data de 16 ianuarie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Mai mult, sfarsitul lunii, dar si aspectele pe care le creeaza doua planete mari, Venus si Soarele, schimba norocul in dragoste al Varsatorului. Impacarile si gasirea de solutii sunt mai mult decat posibile in cuplurile cu probleme, iar Varsatorii singuri au sanse mari sa isi gaseasca fericirea adevarata.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri