Descopera ce ti-au rezervat astrele pentru anul 2018 in toate aspectele vietii tale, indeosebi in ceea ce priveste dragostea, banii, cariera si sanatatea:

Horoscop 2018 Balanta

2018 se doreste a fi un an plin de pace si de liniste pentru zodia Balanta pe plan emotional si familial. In cuplurile sudate si relatiile pe termen lung, Balanta va avea parte de momente de stabilitate, de armonie si compasiune. Foarte posibil ca planurile tale stabilite impreuna cu partenerul de viata sa se fi concretizat inca de la sfarsitul lui 2017 asa ca 2018 te gaseste impacata cu tine si cu viata ta. Noutatea vine de data aceasta pe plan profesional unde esti mai solicitat ca niciodata si unde Mercur te ajuta sa excelezi in relatiile interpersonale.

Cele mai mari sanse de nunta sau de intemeiere a unei relatii de lunga durata pentru natiivi single sunt in lunile ianuarie-mai asa ca profitati de toate oportunitatile pe care le aveti pentru a socializa, a calatori, a va bucura de micile placeri ale vietii. Este posibil ca sufletul vostru petreche sa va gaseasca el primul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Inca de la inceputul anului, Venus se va afla intr-o conjuctura puternica cu soarele si cu planeta Pluto, ceea ce te va face sa stralucesti la locul de munca. Esti intr-o pozitie de putere si iti exerciti autoritatea cu generozitate si gratie, crescand admiratia si respectul subordonatilor pentru tine. De asemenea, reusesti sa iti aproprii anumiti colegi si impreuna sa puneti bazele unor proiecte noi, care promit succesul. Chiar daca Marte retrograd iti poate intarzia anumite planuri profesionale in lunile iulie si august, te redresezi in septembrie si reusesti sa bifezi cu brio ceea ce ti-ai propus. Calatoriile nu sunt tocmai recomandate pentru nativii Balanta tineri in luna noiembrie. (foto: Photosani/Shutterstock)

Horoscop 2018 Scorpion

Anul 2018 aduce cu el un vibe pozitiv si plin de vitalitate pentru nativii Scorpion. Statutul social al acestora creste si viata profesionala le aduce multe satisfactii. Este foarte posibil sa inaintezi pe scara ierarhica la locul de munca sau chiar sa iti schimbi jobul, castigand mult mai multi bani. Relatia cu membrii familiei tale se imbunatateste si este foarte posibil ca o persoana apropiata de tine sa se mute in strainatate.

Chiar daca acest lucru te afecteaza, la jumatatea anului poti face o calatorie pentru a-i face o vizita. Pana in mai 2018 trebuie sa apelezi la rabdarea si la spiritul tau de intelegere pentru a evita micile conflicte cu persoana iubita. Incearca sa mentii echilibrul si in viata emotionala si nu aduce acasa presiunile si stresul de la munca. Perioada mai-august 2018 este propice debutului de relatii pentru Scorpionii single.

Chiar daca esti solicitat pe plan profesional, te rugam sa nu iti neglijezi sanatatea si sa ai grija nu doar de ceilalti, ci si de tine. Este adevarat ca exista o schimbare de energie planetara odata cu mutarea lui Saturn in Leu in iulie si cu mutarea lui Marte in Taur in iulie, dar per ansamblu sanatatatea ta in 2018 va fi una buna. Cu toate acestea, iti recomandam sa-ti faci setul de analize de rutina. Iar atunci cand te simti obosita, ia-ti concediu, ia-ti o pauza doar pentru tine si acorda-ti cateva momente de respiro. Anumite miscari planetare precum eclipsa din semnul tau de pe 24 aprilie te obliga sa iti reconsideri stilul de viata, sa optezi pentru mai multa miscare si o dieta mai sanatoasa. (foto: Photosani/Shutterstock)

Horoscop 2018 Sagetator

Ai un 2018 plin de realizari pe toate planurile, draga Sagetator. Calatoresti mult, te implici in multe proiecte, iti faci planuri din timp pentru a fi aproape de familia ta. Pe plan sentimental, esti foarte relaxat si linistit caci relatia cu persoana iubita este mult influentata de prezenta lui Venus in Varsator, ceea ce atrage dupa sine armonie, respect reciproc, activitati in doi.

Mare atentie la lunile iunie, iulie si octombrie care pot fi o provocare pentru multe cupluri! Pot exista anumite discuiti in cuplu legate de mutarea in alta tara sau o alta regiune. Atata timp insa cat aveti rabdare unul cu ceilalti si faceti compromisuri reciproce, pericolul conflictelor este ca si depasit. Nativii single fac si ei un pas inainte. Capata mai multa incredere in ei insisi, decid sa mearga emotional mai departe si isi deschid inimile pentru a cunoaste persoane noi.

In primele luni de primavara, influenta lui Mercur asupra semnului tau este binevenita caci vine la pachet cu idei noi, multa creativitate. Banii curg si ei catre tine si apar numeroase oportunitati de a-i castiga. Pentru ca si partenerului tau de viata ii merge bine, decideti sa faceti donatii celor mai putin favorizati de soarta. (Foto: Photosani/Shutterstock)

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>

Aboneaza-te si la Horoscopul Saptamanal al Dragostei by Garbo


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri