In aceasta luna, doua evenimente astronomice majore ne bulverseaza vietile din punct de vedere astrologic. Chiar si semnele care de obicei sunt rezistente la schimbare (Taur si Fecioara) vor simti ca eclipsa din 21 august are puterea de a le dinamiza existenta, va aduce o infuzie de optimism si energie pentru planurile viitoare, pavand drumul spre o toamna satisfacatoare.

Horoscop 2017 - Eclipsa de soare din 21 august 2017

Rac – Horoscop august 2017

Persoanele din zodia Rac resimt la randul lor tensiunea provocata de schimbarile care se petrec sub influenta astrologica. Incepand cu data de 18 august vei incepe sa te mai linistesti. Eclipsa de soare din 21 august aduce cu sine un restart benefic in toate aspectele vietii tale. In ceea ce priveste finantele in mod special, vei avea revelatia ca trebuie sa iti sistematizezi mai bine planurile si cheltuielile pentru a atrage mai multe venituri si pentru a te simti mai implinit/a din acest punct de vedere, in perioada ce urmeaza.

Leu – Horoscop august 2017

Foto: Shutterstock

In aceasta luna, persoanele nascute in Zodia Leu jubileaza. Totul se intoarce in favoarea lor si simt ca nimic nu le poate sta in cale. Este o perioada deosebit de importanta in vietile lor. Aceasta luna va avea repercursiuni benefice si de lunga durata. In data de 21 august, Luna noua si eclipsa de soare iti ofera toata

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

forta energetica de care ai nevoie pentru a evolua din punct de vedere personal. Vei simti cum abordezi evenimentele cu mai multa maturitate si mai mult control. In data de 25 august Venus intra in Leu si acest lucru iti dinamizeaza vaiata amoroasa in cele mai stralucitoare moduri.

Fecioara - Horoscop august 2017

Simti ca te-ai concentrat asupra tuturor, numai in ceea ce te priveste pe tine nu. Dar luna aceasta te opresti si iti dai sema ca pe undeva, aceasta atitudine care te epuizeaza, nu este cea mai buna strategie pentru tine.

Eclipsa de soare din 21 august te provoaca sa te indrepti catre ceea ce iubesti caci simti din adancul sufletului ca viata trebuie sa o traiesti din plin, incercand sa iti fauresti clipe cat mai frumoase si mai in acord cu tine si nu sub presiunea celorlalti.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri