Toamna este considerata a fi sezonul melancoliei si al despartirilor, al lacrimilor si al suferintei pe altarul Zeului Iubirii. Dar toamna aceasta se manifesta fermecator in toate aspectele iubirii, pentru fiecare dintre noi.

Horoscop Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Ai sperante marete in chestiuni care tin de sentimente in perioada aceasta si faci foarte bine! Venus si Marte influenteaza in sens pozitiv semnul Capricornului pana in data de 12 Noiembrie. In aceasta perioada, vei reusi sa fortifici relatia de iubire dintre tine si persoana pe care o adori. Triesti o noua perioada magica. De asemenea, conexiunea la nivel fizic este dinamica. Aceasta perioada plina de iubire te inspira si iti da aripi!

Horoscop Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Si pentru persoanele din Zodia Varsator, aceasta Toamna aduce manifestari pozitive in materie de iubire. De asemenea, pentru aceste persoane exista si impulsul de a explora partile negative ale relatiei de iubire. Cheia este sa va acordati unul celuilalt incredere. Dinspre sfarsitul lui Octombrie, lucrurile se aranjeaza in favoarea ta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

Vesti bune si pentru persoanele inca singure din zodia Varsator, caci o conexiune intelectuala cu o persoana in aceasta perioada se poate repede transforma intr-o relatie romantica.

Horoscop Pesti (19 februarie – 20 martie)

Pentru persoanele din Zodia Pesti, relatiile sunt centrale in aceasta toamna. Din fericire pentru tine, stelele iti sunt prieteni de nadejde in aceasta toamna cand chiar nu este nevoie sa lasi loc melancoliei in viata ta. Din contra, viata ta amoroasa se prezinta a fi interesanta si incitanta. Pentru persoanele din Zodia Pesti, aceasta perioada va fi plina de stralucire in tot ceea ce inseamna relatiile de apropiere, fie ca vorbim de familie prieteni, dar mai ales de dragostea romantica.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri