Toamna este considerata a fi sezonul melancoliei si al despartirilor, al lacrimilor si al suferintei pe altarul Zeului Iubirii. Dar toamna aceasta se manifesta fermecator in toate aspectele iubirii, pentru fiecare dintre noi.

Horoscop Berbec 21 martie – 19 aprilie

Pregateste-te pentru o perioada de reajustare a dinamicii relatiei cu partenerul. De la jumatatea lunii Octombrie incepi sa observi raze de armonie si intelegere, iar atmosfera aceasta frumoasa dintre voi doi se va prelungi si in Noiembrie si la inceputul lui Decembrie. Minunat!

Foto: Flickr/ Robyn Jay

Foto homepage: Flickr/ Anne Worner

Horoscop Taur (20 aprilie – 20 mai)

Cui ii pasa ca afara anotimpul rece si-a instaurat domnia? Daca esti in zodia Taur, afla ca in perioada aceasta, iubirea te pune pe jar! Luna noiembrie va fi momentul de maxima intensitate pentru manifestarea unei legaturi amoroase, fie ca vorbim de o relatie mai veche, fie despre cineva pe care doar ce ai cunoscut. Bucura-te de armonie si iubire pana in Decembrie. Venus isi face cala buna in Casa Relatiilor, pentru toate persoanele din Zodia Taur.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii Kaufland România a plantat o pădure egală cu numărul de angajați la Scorțeni, județul Prahova

Horoscop Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Se pare ca este imposibil sa faci alegeri proaste in materie de iubire, toamna aceasta, datorita lui Venus care intra in a 7-a casa, cea a relatiilor stabile. Aceasta dinamica astrala iti promite legaturi de substanta si speranta unui parteneriat amoros care se poate forma in aceasta perioada. Deschide-ti inima catre posibilitati!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri