Toamna este considerata a fi sezonul melancoliei si al despartirilor, al lacrimilor si al suferintei pe altarul Zeului Iubirii. Dar toamna aceasta se manifesta fermecator in toate aspectele iubirii, pentru fiecare dintre noi.

Horoscop Rac (21 iunie – 22 iulie)

In aceasta perioada e posibil ca atentia sa iti fie distrasa mai degraba de chestiuni de familie. Dar dragostea isi reintra in drepturi curand, de la sfarsitul lui Octombrie, iar in Noiembrie, atmosfera incepe sa se mai incalzeasca. La sfarsitul lui Octombrie e posibil sa se iveasca oportunitatea de a avea o discutie serioasa cu partenerul sau partenera, o discutie care poate aduce mai multa claritate si de ce nu, un nou dinamism, in cadrul relatiei. Pentru persoanele singure din Zodia Rac, Luna Noua din data de 10 noiembrie va face posibila o legatura amoroasa irezistibila. In luna decembrie se anunta o perioada execelenta pentru romantism.

Foto: Flickr/ Mohsen Masoumi

Horoscop Leu (23 iulie – 22 august)

S-ar putea ca in aceasta perioada dragostea sa iti dea ceva dureri de cap. Pare ca nu mai gasesti o modalitate de a te intelege cu partenerul sau partenera. Totusi, chiar daca din punct de vedere amoros perioada nu e cea mai roz, tu stai mai bine la capitolul finante. Ti se deschid noi si noi oportunitati si este mai bine sa te concentrezi in privinta acestui aspect in aceasta perioada. De la inceput de Decembrie latura amoroasa a vietii tale va intra de asemenea pe fagasul dorit.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

Horoscop Fecioara (23 august - 22 septembrie)

In aceasta perioada, dragostea atinge noi culmi in viata fecioarelor! Semnul norocului, Jupiter se afla deja in semnul tau. In aceasta perioada persoanele nascute in Zodia Fecioarei se simt inspirate, creative si indragostite. De asemenea, din punct de vedere sexual pregateste-te sa ai experiente nemaipomenite. Luna Noiembrie va fi cea mai intensa in materie de iubire. Dragostea este tot ceea ce conteaza!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri