Toamna este considerata a fi sezonul melancoliei si al despartirilor, al lacrimilor si al suferintei pe altarul Zeului Iubirii. Dar toamna aceasta se manifesta fermecator in toate aspectele iubirii, pentru fiecare dintre noi.

Horoscop Balanta (23 septembrie - 22 octombrie)

Balantele trebuie sa fie foarte rabdatoare cu partenerii sau partenerele lor in aceasta perioada. Vestea buna este ca sfarsitul Toamnei aduce o revigorare a relatiei de iubire. Venus va intra in semnul tau in data de 8 Noiembrie aducand armonie si incredere in cadrul relatiei. Pentru persoanele din Zodia Balantei singure se ivesc noi oportunitati romantice.

Horoscop Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Viata sociala a celor nascuti in Scorpion va fi foarte intensa. De asemenea, Luna Noua din data de 10 Noiembrie te ajuta cu un re-start personal important. Aceasta noua energie te ajuta si in plan amoros. Dorintele tale in materie de iubire sunt pe cale de a se indeplini. De asemenea, relatiile cu cei apropiati sunt intr-o faza pozitiva. Orice fel de tensiuni ai fi avut cu cei apropiati, acum este momentul sa restabiletsi armonia! Armonia se instaureaza si in viata de cuplu, iar configuratia astrala iti deseneaza o perioada dedicata iubirii si bunei-intelegeri.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

Horoscop Sagetator (22 noiembrie - 21 decembrie)

Pentru persoanele nascute in Zodia Sagetator, aceasta este o perioada ideala pentru tot ceea ce inseamna manifestarea iubirii, inca din data de 27 septembrie, momemtul eclipsei de luna. Este o perioada ideala pentru persoanele indragostite care nu au curajul sa faca un pas in diercetia persoanei pe care o adora.
De asemenea, aceasta perioada este foarte buna pentru persoanele care se afla intr-o relatie amoroasa de mai mulat vreme. Reusiti sa restabiliti echilibrul in viata de cuplu, si sa gasiti o cale mai buna de comunicare.

Foto: Flickr/ AneliaSt


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri