Vesti nemaipomenite! Anul 2015 va fi unul bun pentru noi toti, datorita influentei pozitive pe care o exercita Jupiter, planeta cu cea mai darnica energie. In mod special zodiile de pamant si de foc vor profita de acest tranzit spectaculos, dar in general, 2015 va fi un an cu mult mai bun decat cel abia incheiat, pentru noi toti.

Horoscop 2015 Sagetator: Anul aventurii

Pana in data de 11 august, dorinta ta de aventura, de noi si noi descoperiri va tot continua sa fie in expansiune. Ai posibilitatea de a vedea viata intr-o perspecticva laraga si provocatoare. De asemenea, te asteapta evenimente majore si in ceea ce priveste cariera. Usile ti se vor deschide dupa data de 11 august, cand Jupiter va intra in casa carierei si a reustelor pentu persoanele din Sagetator!

Ai in aceasta perioada o abordare pozitiva asupra vietii si a asepectelor importante ce o compun. Te maturizezi din toate punctele de vedere.

Uranus, planeta evenimentelor neasteptate se afla in casa dragostei pentru persoanele nascute in Zodia Sagetator, dinamizand acest sector in moduri deosebite.

Data de 1 iulie va fi una speciala pentru persoanele din Sagetator. Este ziua cand Venus, planeta Iubirii se va intalni cu Jupiter planeta fericirii, iar aceasta intalnire va avea un efect pozitiv asupra relatiilor tale, cu precadere daca este vorba despre amor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Iti recomandam si:

Numerologie 2015: Previziuni in dragoste, cariera si bani in functie de Numarul Personal pentru 2015

Horoscop: Viata sentimentala a zodiilor in 2015

Horoscopul Tarotului pentru 2015


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri