21 Noiembrie 2014 publicat în Horoscop 303 share-uri

Trebuie sa recunosc: eu nu sunt genul care sa spuna despre un barbat ca este frumos decat foarte rar, si atunci trebuie sa fie un barbat parca desprins din basme. Dupa cateva cautari, am descoperit ca unele semne zodiacale au o inclinatie mai aparte pentru frumusetea naturala, iar uniii barbati se diferentiaza de restul prin trasaturi cu totul speciale.

Barbatul Leu

Barbatul leu este o adevarata prezenta ori de cate ori este invitat la un eveniment, o petrecere, intalnire, sau pur si simplu cand il intalniti intamplator pe strada. El impresioneaza prin intermediul unei priviri cuceritoare si al unui chip ce exprima masculinitate prin toti porii.

Leul traieste pentru dragoste si exprima iubire prin fiecare por, prin fiecare miscare, prin fiecare privire si prin fiecare gest. Este un cuceritor innascut ce isi cunoaste foarte bine armele de seductie si nu se sfieste niciodata sa le foloseasca atunci cand o posibila partenera ii pica cu tronc.

Doza lui de romantism este una cat se poate de subtila si niciodata nu exagereaza, reusind insa sa impresioneze prin gesturi frumoase si declaratii speciale. Alaturi de el, partenera lui va fi o femeie fericita, implinita, iubita si adorata pentru ca barbatul leu nu isi va neglija niciodata iubita si o va pune mai presus de orice.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri