Cartile de tarot ne dezvaluie noi secrete cu privire la previziunile astrale pentru anul 2015. Descopera si tu care este cartea de tarot reprezentativa zodiei tale!

Berbec - Patru de monede

Pentru anul 2015, in ceea ce priveste nativele zodiei berbec, cartea de tarot dominanta este patru de monede, o carte foarte interesanta, o carte ce ne poate spune multe lucruri cu privire la noul an.

Patru de monede este o carte a bunastarii si le avertizeaza pe nativele zodiei berbec sa aiba grija de ele si de cei din jur in anul ce vine. Noul an aduce berbecilor momente de succes atat in cariera profesionala cat si in viata personala.

Taur - As de monede

Aceasta carte de tarot ofera taurilor posibilitatea de a-si creste castigurile materiale in noul an, asa ca munca va fi in prim plan, iar rezultatele obtinute vor fi peste masura. Alte cresteri semnificative se inregistreaza pe plan amoros unde lucrurile merg cum nu se poate mai bine.

Asul de monede aduce energie, bucurie si putere de munca. Nativele zodiei taur vor avea un an prosper din toate punctele de vedere, dar vor trebui sa stie cum sa profite de toate aceste lucruri pentru ca viata lor sa fie implinita cu adevarat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Gemeni - Patru de cupa

In anul 2015 nativele zodiei gemeni au tendinta de a-si indrepta atentia catre lucruri interzise, catre lucruri care nu le apartin, dar pe care si le doresc din tot sufletul si tanjesc dupa ele. Fie ca este vorba de relatii amoroase sau relatii profesionale, se cere o deosebita grija in acest sens si o revenire cu picioarele pe pamanat.

Patru de cupa este o carte de tarot foarte importanta care arata nehotararea nativelor si atractia lor fata de lucruri nepermise asa cum spuneam mai sus. In general, 2015 este un an bun, un an in care relatiile sunt in centrul atentiei si dobandirea diverselor cunostiinte.

Citeste articolul integral pe Kudika.ro


Foto homepage: Carti de tarot, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri