Citeste horoscopul complet al Lunii Decembrie 2014 si afla ce te asteapta in dragoste in ultimele 31 de zile ale anului!

Berbec


Foto: Astrologie, planete via Shutterstock

Se anunta schimbari importante mai ales in relatiile acelor nativi Berbec care au o relatie la distanta. Primul decan al lui decembrie aduce pentru acestia sansa de a-si imbunatati relatia prin comunicare si prin impartasirea acelorasi obiective si idei. Planuiti sa va mutati impreuna si entuziasmul va face sa jubilati si sa va revarsati bucuria asupra celuilalt prin gesturi de tandrete si afectiune. Nativii implicati intr-o relatie stabila traverseaza o perioada frumoasa si linisita, fara evenimente majore. Sfarsitul lunii vine insa la pachet cu o provocare. Vorbim de luarea unei decizii pe termen lung care va poate afecta viitorul amandurora. Calatorii romantice sunt prognozate si pentru nativii Berbec single.

Taur

Cu Saturn care va parasi in sfarsit pe 23 decembrie casa relatiilor, lucrurile nu aveau cum sa nu se schimbe radical in bine pentru Taur. Daca ultimii ani nu v-au adus satisfactii prea mari pe plan personal, odata cu 23 decembrie, astrele decid sa schimbe regulile jocului. Momentele dificile sunt depasite, iar voi sunteti decisi sa mergeti mai departe si sa profitati de noile sanse care vi se ofera. Relatiile de lunga durata se resudeaza plecand de la premise noi, iar cele initiate in ultimul decan al lunii sunt menite sa evolueze rapid si frumos, putand chiar duce la o casatorie.


Foto homepage: Concept astrologie, univers via Shutterstock

Iti recomandam si:

Horoscopul saptamanal al Dragostei


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri