Descoperiti care este destinul vostru in urmatoarele 6 luni conform astrologiei italiene. Citeste horoscopul italian detaliat pentru tipologia zodiacala de care apartii si afla cum iti este norocul in dragoste, cariera si bani in cel de-al doilea semestru astrologic al lui 2014 (lunile iulie, august, septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie), dar si cum stai cu sanatatea in aceasta perioada!

Daca erati in cautarea unui loc de munca, atunci trebuie sa stiti ca in lunile august si noiembrie sunt sansele cele mai mari de angajare. Mizati si pe dezvoltarea personala si veti participa in acest sens la seminarii speciale sau la intalniri cheie cu persoane deosebite, care va pot ajuta sa cresteti emotional si spiritual. Va ganditi serios sa aduceti pe lume un copil, iar partenerul este intru totul in asentimentul vostru. Inspre iarna, atentia va este concentrata intr-o alta directie, cea a sanatatii partenerului vostru sau a cuiva drag din familie. Nimic grav, insa acesta va avea nevoie de sprijinul si dedicarea voastra.

GRUPUL D4: Horoscop al II-lea semestru 2014 pentru cei nascuti in zilele de 4, 9, 14, 19, 24, 29

In prima parte a celui de-al doilea semestru, nativii apartinand acestei tipologii nu se vor confrunta cu schimbari majore sau decizii importante in viata lor. Totul decurge lin, in pace si armonie, acestia concentrandu-se mai mult asupra caminului si a relatiilor familiale. In ceea ce ii priveste insa pe acesti nativi, influentele planetare sunt asociate insa si cu tot ceea ce inseamna “strainatate”.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Prin urmare, este foarte posibil ca intr-una din lunile de vara iulie sau august sa primiti anumite vesti bune din strainatate sau chiar vizita neasteptata a unei rude apropiate care locuieste in strainatate. Este un eveniment special pentru voi, pe care il asteptati de mult si care va va umple sufletul de bucurie cat pentru 6 luni de acum incolo. Totodata, asteptati-va la vesti surpriza din partea unei fiice/ fiu precum casatorie sau mutatul in strainatate. In a doua jumatate a semestrului, veti fi pusi in postura de a lua anumite decizii importante in ceea ce priveste viitorul familiei voastre. Nu lasati anxietatea sau teama sa va afecteze sanatatea si evitati stresul si grijile inutile pe cat posibil. Latura profesionala este caracterizata de stabilitate, progres si maturitate.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri