28 Aprilie 2014 publicat în Horoscop 160 share-uri

Tu stii care iti este norocul in dragoste? Esti curioasa sa il descoperi? Care este cartea de tarot a relatiei tale de dragoste? Si ce spune acest lucru despre viitorul si destinul relatiei tale? Sunteti meniti sa fiti impreuna pana la sfarsitul vietii sau aveti de infruntat anumite obstacole in aceasta viata? Descopera un horoscop fascinant, tarotul relatiilor, si trage cartea de tarot a dragostei tale. Iti vei afla soarta in dragoste si vei descoperi crampeie din viitorul tau amoros.

Daca relatia voastra a inceput in perioada 23 septembrie – 22 octombrie – DREPTATEA

Foto: Dreptate, tarot via Shutterstock

Relatia voastra de dragoste este guvernata de cartea de tarot a Dreptatii. Dreptatea este o carte care urmareste intotdeauna calea cea dreapta si buna si urmarea ei, indiferent de cate cotituri si scurtaturi intalniti pe drum. Relatia voastra se bazeaza in primul rand pe echitate si pe egalitate. Indiferent de ceea ce faceti in viata si de ceea ce vi se intampla, nu doriti sa va abateti de la principiile voastre de viata.

Va doriti o relatie linistita, in care sa investiti deopotriva si in care sa faceti concomitent compromisuri daca este cazul (nu doar unul dintre voi). Urati conflictele in cuplul vostru si de-a lungul timpului veti invata cum sa le gestionati si cum sa le evitati. Va place sa va petreceti timpul impreuna, dar si in compania prietenilor apropiati. Nu aveti prieteni de familie multi, insa cei pe care ii aveti tin la voi nespus si ar face orice sa va ajute la nevoie. Aveti tendinta uneori de a fi pasivi in aceasta relatie si de aceea trebuie sa o condimentati prin gesturi si actiuni marunte.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri