28 Aprilie 2014 publicat în Horoscop 160 share-uri

Tu stii care iti este norocul in dragoste? Esti curioasa sa il descoperi? Care este cartea de tarot a relatiei tale de dragoste? Si ce spune acest lucru despre viitorul si destinul relatiei tale? Sunteti meniti sa fiti impreuna pana la sfarsitul vietii sau aveti de infruntat anumite obstacole in aceasta viata? Descopera un horoscop fascinant, tarotul relatiilor, si trage cartea de tarot a dragostei tale. Iti vei afla soarta in dragoste si vei descoperi crampeie din viitorul tau amoros.

Daca relatia voastra a inceput in perioada 23 iulie – 22 august - FORTA

Foto: Forta, tarot via Shutterstock

Relatia voastra de dragoste este guvernata de cartea de tarot a Fortei, o carte care va va calauzi relatia inspre o directie pozitiva. Va unesc multe lucruri si, chiar daca aveti personalitati destul de diferite, va aduc impreuna setea de adevar, dorinta de a reusi si de a atinge implinirea, dorinta de a construi o familie si de a aduce o contributie importanta societatii in care traiti.

Destinul vostru in doi nu este unul lejer, ci este incarcat de provocari si cumpene. Va trebui sa va zbateti mult si sa munciti cot la cot pentru realizarile materiale. Veti avea insa o satisfactie interioara enorma stiind ca ati pornit de la zero si ca ati realizat impreuna multe lucruri mari si frumoase. Totodata, sanatatea unuia dintre parteneri va poate da peste cap existenta la un moment dat. Insa mai presus de toate acestea, va invinge dragostea voastra si capacitatea voastra de a depasi greul cu fruntea sus. Veti avea o viata plina si frumoasa impreuna. Bucurati-va cat puteti de ea!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri