28 Ianuarie 2013 publicat în Horoscop 45 share-uri

Faceti cunostinta cu unul dintre cele mai interesante si fascinante horoscoape antice, diferit de clasicul horoscop egiptean, insa bazat ca si acesta, pe existenta a 12 zodii mitice puternice si impresionante care influenteaza decisiv destinul unui grup de persoane nascute intr-o anumita perioada de timp.

Zodia faraonica PHOENIX (25 iunie – 24 iulie)

Phoenix este pasarea mortii si a vietii, pasarea resurectiei si a sperantei. Cei nascuti sub influenta zodiei Phoenix sunt persoane optimiste, pozitive, cu o mare incredere in oameni si in posibilitati. Nu se dau batuti si au abilitatea de a scoate frumos din urat, de a scoate bani din piatra seaca, de a renaste atunci cand nimeni nu le mai da nicio sansa. Ei scot la lumina partea buna din ceilalti si ii determina si pe ceilalti sa fie pozitivi si optimisti. In acelasi timp, sunt firi solitare si introvertite, dar si visatoare.

Zodia faraonica ANUBIS (25 iulie – 28 august)

Anubis este pazitorul lumii subterane, cel pe jumatate om, pe jumatate sacal. Cei nascuti sub semnul lui Anubis stiu ce vor, ce pot, cum sunt si au mare incredere in ei insisi si in propriile puteri si abilitati. Hotararea si determinarea reprezinta punctele lor forte. Degaja incredere in sine, iar abilitatea lor de a tine lucrurile sub control intotdeauna ii face sa fie priviti cu respect si admiratie de ceilalti. Sunt perseverenti, constanti in ceea ce fac si, in ciuda caracterului lor aspru, au un suflet intelegator si iubitor. Nu se dau batuti atunci cand vine vorba de a-si face inteles punctul de vedere.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Image front by Enrique Meseguer from Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri