Tranzitul retrograd al lui Jupiter, planeta expansiunii: 28 iulie-noiembrie 2022 – destine asumate, lecții învățate despre cum să-ți transformi și extinzi norocul!  

27 Iulie 2022 publicat în Horoscop 50 share-uri

Da, încă o planetă intră în mișcare retrogradă pe 28 iulie 2022 și de data aceasta vorbim de Jupiter, planeta norocului, a abundenței și a expansiunii, Marele Benefic. Acest lucru nu ar trebui să ne sperie deloc însă căci tranzitul este unul blând și resimțit benefic de mulți dintre noi, ca pe o ploaie caldă, răcoritoare și binecuvântată de vară. Ne extindem limitele, puterea interioară și norocul!

Prin urmare, vă vom face astăzi introducere cu ultimul tranzit retrograd al anului (alte mișcări retrograde planetare au fost efectuate de Neptun, Saturn, Pluto, recent și Chiron) și anume Jupiter retrograd în Berbec, iar ulterior în Pești. Astfel, începând cu ziua de 28 iulie Jupiter va intra în mișcare retrogradă în Berbec urmând ca odată cu data de 28 octombrie să revină în mișcare retrogradă în Pești unde va rămâne până pe 19/20 decembrie (pe 23 noiembrie va staționa în mișcare directă în Pești pentru 39 de zile).

Jupiter retrograd în Berbec și Pești ne va determina să ne vedem scopurile și țelurile personale dintr-o perspectivă mult mai amplă și mai conștientă, dar și să găsim noi modalitățile de a experimenta compasiunea și vindecarea. Chiar dacă unele lucrurile se pot amplifica și le puteți resimți ca și cum le privim mărite printr-o lupă, scopul acestui tranzit este ca la sfârșitul său să avem mai multă înțelepciune, bucurie, cunoaștere în viețile noastre și să investim mai multă energie acolo unde chiar am putea schimba ceva.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto în Vărsător 2023 -2043 – Este vremea schimbărilor istorice pentru următoarele 3 zodii! Li se va schimba destinul în următorii ani Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi 10 VESTE călduroase, dar nu foarte – Ideale pentru SEZONUL DE TRANZIȚIE

Tranzitul retrograd al lui Jupiter prin Berbec și Pești ne va stimula să mergem dincolo de limitele noastre, să avem încredere în intuiția și în vocea noastră interioară, să ne întoarcem mai mult către ceea ce există în interiorul nostru decât în exterior (norocul de aici va veni!), să avem mai multă credință și încredere că la final lucrurile se vor așeza cum se poate mai bine pentru noi.Jupiter este planeta asociată nu doar abundenței și norocului, dar și optimismului, generozității, evoluției. Este totodată planeta expansiunii și ne ajută să ne extindem cunoașterea și gradul de conștiință asupra anumitor aspecte ale vieții, să ne îmbogățim experiențele de viață, să învățăm.

Jupiter retrograd în Berbec și Pești în perioada iulie - noiembrie 2022

Atunci când intră în mișcare retrogradă, deși unele din proiectele, visurile sau planurile noastre pot fi încetinite de anumite circumstanțe, momentul este propice pentru a ne reevalua dorințele și țelurile din prezent și de a ne regăsi încrederea și speranța în interiorul nostru. Încă din mai, Jupiter s-a aflat în curajosul și îndrăznețul Berbec, determinându-ne să fim mai curajoși, să ne simțim mai motivați, mai siguri pe noi, să acționăm mai mult și să ne explorăm oportunitățile.

Manichiura cu efecte ombre sau gradient - la fel de seducătoare și în această primăvară: 20 de modele superbe (și în tendințe) de unghii ombre și gradient Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Rochii în culori tari – pentru cele mai îndrăznețe outfit-uri
Foto: Elena11 /Shutterstock

Atunci când va intra în mișcare retrogradă în Berbec, este foarte posibil să simțim o presiune asupra noastră (pusă de noi înșine, de fapt) de a fi și de a face în comparație cu ceilalți, cu ceea ce ei sunt/ei fac, un fel de consum interior care nu ne va lăsa să stăm locului o clipă. Sfatul nostru este să încercăm să nu mai putem presiuni inutile pe umerii noștri și să cerem prea multe de la noi, fiecare are un alt drum în viață, alte circumstanțe de viață și alte date astrologice și de destin. Nu știm noi care este lecția karmică a celuilalt așa că nu mai vă judecați atât de aspru pe voi înșivă. Fiți drepți și înțelegători și atunci când vă evaluați propria persoană.

Jupiter în mișcare retrogradă în Berbec ne poate pune față în față și cu anumite dileme morale atunci când vom avea de luat decizii importante. Calea cea mai sigură și bună către o decizie bună este aceea de a nu acționa sub impulsul energiei impulsive, pripite și uneori haotice a Berbecului, ci în schimb să evaluăm totul cu atenție, oferindu-ne timp de gândire și de acțiune.

5 Ceaiuri și suplimente alimentare pentru digestie ușoară Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos L`Oréal investește într-o companie de biotehnologie, pentru a dezvolta la scară largă ingrediente pe bază de plante pentru o frumusețe sustenabilă

Bineînțeles că Jupiter în Berbec este și despre extinderea naturii noastre întreprinzătoare, despre asumarea destinului personal și a regăsirii acelui curaj interior necesar pentru a ne crea noi oportunități și vom continua în această direcție. Doar că atunci când intră în mișcare retrogradă în Berbec trebuie să verificăm totul de două ori și să ne asigurăm că suntem în direcția potrivită. De asemenea, unele adevăruri (mai greu de digerat) pot fi aduse în prim plan cu scopul de a ne depăși slăbiciunile și de a elabora niște planuri pentru a le transforma în avantajul nostru.

Pe de altă parte, atunci când Jupiter va retrograda în Pești vom ieși din această criză a credinței, a lipsei de optimism și speranță și ne vom încredința cu totul în mâinile universului. Universul ne oferă în acest moment o șansă rară de a face un pas înainte și de a crede din nou în noi, de a ne înțelege propria persoană și pe lumea din jurul nostru dintr-o nouă perspectivă, de a ne reevalua convingerile și gândurile și de a ne întoarce asupra unora pe care le avem în minte de ani de zile.

Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit 

“Pe măsură ce Jupiter își va crea loc pentru această joncțiune între Berbec și Pești la sfârșitul lui octombrie, va exista și această temă a sfarsiturilor și a noilor începuturi deoarece Berbecul este primul semn al zodiacului și Peștii ultimul. (…) Pe măsură ce avem de-a face cu această energie retrogradă, există și o posibilitate puternică de a simți unele lucruri ajung la capăt sau la un sfârșit, însă nu vom ști încă cum se vor desfășura lucrurile în viitor sau cum se va încheia jocul”, se arată pe https://foreverconscious.com

Într-un articol publicat pe https://www.astrology.com, Lisa Stardust, astrolog, ne dezvăluie că această etapă a lui Jupiter retrograd va fi în mod special benefică pentru semnele cardinale: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn – aceste zodii vor resimți cel mai mult această energie, viețile și carierele acestora vor crește și evolua. De asemenea, spune astroloaga, etapa este benefică și pentru semnele mobile (Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești) ale căror vieți emoționale vor deveni mai abundente și mai bogate. Semnele fixe (Taur, Leu, Scorpion și Vărsător) sunt cele care vor resimți cel mai puțin acest tranzit deși va produce unele efecte minore asupra rutinii lor zilnice și a obiceiurilor generale.

Foto fr si main: MedRocky /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri