31 Mai 2022 publicat în Horoscop 1986 share-uri

Pe 4 iunie, Saturn intră în mișcare retrogradă în Vărsător (la 25 de grade) și va rămâne aici până pe 22/23 octombrie, dispus să ne servească o porție dublă de karma până când ne vom înțelege și învăța lecțiile așa cum se cuvine astfel încât sufletul nostru să evolueze drastic și responsabil, cu folos pe termen lung. 

Pe 4 iunie, Saturn intră în mișcare retrogradă în Vărsător (la 25 de grade) și va rămâne aici până pe 22/23 octombrie. Deși vom avea de-a face cu Saturn retrograd în fiecare an, este pentru ultima oară în următorii 28 de ani când vom avea parte de mișcarea lui Saturn în semnul nonconformistului Vărsător, urmând ca în martie 2023 să părăsească zodia Vărsător pentru a se muta în cea a Peștilor.

Saturn este recunoscut pentru reputația sa de a fi “marele profesor” karmic al zodiacului, cel responsabil pentru “trezirile” noastre, cel care ne scutură și ne arată drumul cel adevărat în viață. Saturn este planeta responsabilității, a răbdării, a lecțiilor (“dure”) , a disciplinei și a karmei așa că atunci când acesta intră în mișcare aparent retrogradă ne este servită o porție dublă de karma și vom culege ceea ce am semănat în ultima perioadă de timp.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile Skrillex - artistul sold out de la SAGA Festival, lansează albumul ”Quest for Fire” Cele mai frumoase citate despre luna ianuarie
Foto: SN VFX /Shutterstock

Energia unui Saturn retrograd nu este întotdeauna una ușoară, ea poate fi și gravă, serioasă sau restrictivă, însă ne învață mult despre maturizare, despre responsabilizare, despre asumare. Prin urmare, Saturn ne îndeamnă să ne luăm destinul în propriile mâini, să fim demni și integri în orice facem sau intenționăm să facem, să ne urmăm propriile decizii și acțiuni, să implementăm cu seriozitate mai multă structură în viețile noastre, mai mult fundament, mai multă soliditate.

Astfel, dacă am făcut bine, universul va găsi o cale să ne recompenseze pentru eforturile noastre. Dacă am făcut greșeli pe care nu le-am reparat, învățat sau asumat, universul va trage un semnal de alarmă și ne va da într-un fel sau altul o lecție pentru a ne face atenți asupra lor și a le corecta. Foarte probabil este și ca unii dintre noi să se confrunte cu unele schimbări subite sau un eveniment predestinat care are rolul de a sparge un pic rutina și de a schimba regulile jocului și a vieților unora dintre noi.

Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an! Superstarurile internaționale Wiz Khalifa și Lil Nas X, pentru prima dată în România, la SAGA Festival   VOTAT MEREU ÎN TOP 3 DJ ÎN LUME, DIMITRI VEGAS VINE PE SCENA PRINCIPALĂ MASSIF 2023

La fel de posibil este și ca perioada următoare să ne determine să ne reevaluăm limitele, îndatoririle și regulile pe care alegem să le urmăm în viață, să creăm mai multă ordine în viața noastră, să abordăm lucrurile într-o manieră mai practică, mai structurată. Saturn retrograd ne poate impune anumite limitări și restricții, ne poate scoate la suprafață anumite anxietăți și temeri, ne poate pune pe drumul nostru obstacole dar, la urma urmei, tot ceea ce își dorește este ca noi să învățăm și să evoluăm. Acest ciclu al lui Saturn retrograd prin semnul Vărsătorului a început în martie 2022 astfel încât unii dintre noi vor găsi teme recurente ale acelei perioade, anumite patternuri sau lecții și în perioada următoare.

Ciprian Stancu, fondatorul Republica BIO, investește în medicina viitorului Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume 2023 are tema energetică a lui 7! Este o Poartă divină către Sine (anul Devenirii), un an despre TINE și decodificarea misiunii Sufletului tău

Chiar dacă nu îi învățăm întotdeauna lectiiile într-un mod blând (și de dorit pentru toată lumea), acestea ne vor impacta într-un mod pozitiv pe termen lung, ne vor ajuta în evoluția noastră și ne vor muta cu o treaptă în sus înspre îndeplinirea dorințelor și a potențialului nostru. Atunci când Saturn este retrograd, suntem invitați și la o analiză și o reflecție asupra ultimelor 12 luni din viețile noastre. Ce am învățat pe parcursul lor? Suntem dispuși să ne asumăm lecțiile și să mergem mai departe, privind cu încredere în viitor?

Foto fr si main: SN VFX /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri