28 Decembrie 2020 publicat în Horoscop 433 share-uri

Află ce le rezervă astrele celor 12 zodii pentru prima lună a anului 2021 și care sunt cele mai importante previziuni legate de dragostea, cariera, banii și sănătatea fiecărei zodii în luna ianuarie 2021. 

Horoscop Ianuarie 2021 pentru zodia Rac

2021 este un an bun pentru zodia Rac și încet, dar sigur, această realitate va fi vizibilă încă din prima jumătate a lunii ianuarie. Racul se va afla în 2021 la începutul unui nou drum din mai multe puncte de vedere, fiind totodată promotorul unei evoluții fulminante pe mai multe planuri. Este foarte posibil ca, începând cu luna ianuarie, această zodie să își schimbe locul de muncă sau chiar să treacă printr-o reconversie profesională radicală ceea ce, în ciuda stresului cauzat de adaptare, îi va aduce satisfacție pe termen lung. La locul de muncă va excela căci va avea parte de sprijinul cooechipierilor săi, de cooperare din partea colegilor junior și seniori și de îndrumare eficientă din partea superiorilor săi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Mai mult, datorită lui Jupiter, Soarelui și a lui Saturn, progresul va fi resimțit și la nivel personal căci zodia Rac se va simți binecuvântată de viață, având de partea sa și sprijinul persoanei iubite. Atunci când va simți că îi este foarte greu, partenerul de viață îl va motiva și îi va aminti să meargă mai departe, fără să se dea bătut.

În ceea ce privește sănătatea, este important să alternezi perioadele intense de muncă cu perioadele de relaxare, să te hidratezi suficient și să te asiguri că ai o dietă echilibrată din punct de vedere nutrițional. Mișcarea și yoga te-ar putea ajuta enorm să gestionezi momentele de anxietate și de stres din viața ta.

Horoscop Ianuarie 2021 pentru zodia Leu

Venus și Marte aduc pasiune în relația sau căsnicia zodiei Leu, dar și anumite momente tensionate pe care este indicat să nu le puneți la suflet și să le gestionați cu maturitate și calm căci știți foarte bine că persoana iubită vă dorește binele și este de partea voastră. Evitați să spuneți cuvinte grele sau dure la nervi, cuvinte care ar putea răni sau leza mândria persoanei iubite sau a rudelor apropiate ale acesteia.

De asemenea, în unele cazuri și situații, este posibil ca familia zodiei Leu să se confrunte cu anumite dificultăți sau mici probleme ce țin mai mult de casa destinului decât de voi înșivă, care vor fi însă încet, încet rezolvate. Leul trebuie să fie atent și la starea sa de sănătate, să nu își mai amâne controalele la medic și analizele de rutină și să urmeze întocmai recomandările medicului. Asigură-te că alimentația ta este în conformitate cu nevoile corpului tău și eliberează-te de frustrări și sentimentele de manie prin exerciții, meditație, muzică sau prezența oamenilor dragi. Pe plan profesional, ai mai multe proiecte care te solicită simultan, dar moderația și autodisciplina, precum și planificarea, te ajută să le gestionezi cu bine pe rând. Sunt avantajate îndeosebi domeniile practice în defavoarea celor creative.

Horoscop Ianuarie 2021 pentru zodia Fecioară

Foto: By Maksim Shmeljov /Shutterstock

Pe plan profesional, Fecioara va avea de întreprins anumite călătorii de afaceri sau în interes de serviciu, însă acestea nu îi aduc în mod necesar vreun beneficiu material sau un sentiment de satisfacție, ci vor face parte pur și simplu din îndatoririle sale profesionale ce trebuie onorate. Ai prefera de exemplu să îți petreci timpul acasă, tu cu tine sau tu cu familia. Cu toate acestea, grație intervenției lui Mercur, abilitățile tale diplomatice și relaționale te vor ajuta să îți creezi noi contacte profesionale care îți vor fi de folos în colaborările tale viitoare. Intuiția ta va fi excelentă, iar mintea ta ageră și ideile tale creative vor stârni admirația celorlalți.

Emoțional vorbind, unii dintre nativii Fecioară se vor afla sub influența intensă a lui Venus, ceea ce cauzează un amalgam puternic de emoții care tind să îi ia pe sus pe acești nativi. Sunt foarte probabile și întâlnirile surpriză din partea trecutului, unele Fecioare constatând cu stupoare că sentimentele lor față de un fost iubit sau o persoană din trecut sunt la fel de vii ca atunci. Nu vă lăsați purtat de val, ci ascultați deopotrivă de vocea inimii și a rațiunii. Luați în prealabil unele decizii după ce ați pus totul bine în balanță. Cei deja căsătoriți au o perioadă de liniște și de bună înțelegere cu persoana iubită, dar și cu membrii mai tineri ai familiei lor.

Citiți continuarea pe pagina următoare >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri