28 Decembrie 2020 publicat în Horoscop 433 share-uri

Află ce le rezervă astrele celor 12 zodii pentru prima lună a anului 2021 și care sunt cele mai importante previziuni legate de dragostea, cariera, banii și sănătatea fiecărei zodii în luna ianuarie 2021. 

Horoscop Ianuarie 2021 pentru zodia Berbec

Pentru Berbec, ianuarie 2021 este o lună activă din punct de vedere relațional și social, accentul căzând pe legăturile, întâlnirile și interacțiunile cu prietenii sau partenerii de muncă/ de afaceri. Considerați-o chiar un fel de rampă de inițiere în lunile pline de proiecte și activități profesionale care vor urma lunii ianuarie. Acum aveți șansa și timpul de a vă planifica obiectivele, de a pune totul pe hârtie, de a trage linii și a vă plănui pas cu pas acțiunile pe care le aveți de întreprins pentru îndeplinirea visurilor voastre. Planeta Marte vă forțează mâna, obligându-vă să fiți conștienți de direcția în care vă canalizați energia.

În prima parte a lunii, continuați să îmbinați utilul cu plăcutul și nu veți duce lipsă de distracție. Cu toate acestea, mulți nativi Berbec, fie ei single sau implicați într-o relație vor simți nevoia de afecțiune și de a-și petrece weekendurile lângă o persoană iubită. Cei căsătoriți se pot angaja în mici conflicte cu soțul/soția așa că nu ar strica să își pună răbdarea și abilitățile diplomatice la bătaie pentru a-și asigura partenerul de viață de consecvența și stabilitatea sentimentelor lor. Cei single au șanse mari de a-și întâlni sufletul pereche odată cu data de 9 ianuarie 2021.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale

Horoscop Ianuarie 2021 pentru zodia Taur

Sunt aspecte importante în destinul Taurului care se cer rezolvate încă de la începutul anului 2021, chiar din prima lună, și chiar dacă sunt din paliere diferite, acestea sunt interconectate, poate chiar mai mult decât și-ar dori Taurul. Astfel, reușind să își îmbunătățească statusul profesional și aspectul legat de bani sau anumite proprietăți/ titluri de proprietăți/ moștenire, Taurul va face pași importanți înspre a fi și a se reuni cu persoana lor iubită.

Foto: By StunningArt /Shutterstock

De asemenea, poziția Soarelui în cea de-a 9-a casă a Taurului, dar și poziția planetelor Saturn și Jupiter te vor ajuta să înțelegi mai bine ceea ce este important pentru tine și sufletul tău, dar și să îți îmbunătățești viața spirituală. Chiar dacă vei fi super ocupat cu planurile tale de afaceri sau de călătorii și rezultatele muncii tale vor fi extraordinare în această lună, rezervă-ți un pic mai mult timp și pentru a fi cu persoana iubită.

Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Începând cu 13 ianuarie, se anunță și un timp prielnic pentru ca cei single să întâlnească o persoană fermecătoare sau chiar să înceapă o nouă relație. Taurii single sunt o prezență calmă și echilibrată, degajand un magnetism și o siguranță de sine care atrag puternic interesul și atenția persoanelor de sex opus.

Horoscop Ianuarie 2021 pentru zodia Gemeni

Cu niște aspecte interesante create de Soare, Saturn și Jupiter chiar în cea de-a 8-a casă a zodiei Gemeni, anul 2021 promite niște schimbări semnificative în viața acestei zodiei încă de la începutul lunii ianuarie. Viața amoroasă este cu precădere norocoasă pentru nativii Gemeni single căci aceștia au șanse mari să își găsească iubirea vieții lor în cercurile imediat apropiate, fie că ne referim la cele de la locul de muncă sau chiar cele ale prietenilor săi. Merită menționat și faptul că, de data această, nativii Gemeni vor fi siguri pe ceea ce își doresc și vor avea tendința de a lua decizii semnificative și rapide în iubire, cu o determinare ieșită din comun. Prin urmare, ne putem aștepta chiar la cereri în căsătorie, logodne sau angajamentul față de o nouă relație de iubire.

Mai mult, viața de familie a nativilor Gemeni căsătoriți sau aflați într-o relație stabilă se va desfășura armonios, aducând fericire și un sentiment profund de satisfacție și mulțumire acestor nativi. Micile neînțelegeri și dispute dispar de la sine, iar ambii parteneri de viață se concentrează pe binele cuplului, dar și al copiilor lor (acolo unde aceștia există).

Starea de sănătate a zodiei Gemeni se îmbunătățește și ea, iar persoanele de sex feminin pot primi cu inima radiind de bucurie vestea unei sarcini. La locul de muncă, te vei simți motivat și entuziasmat astfel încât îți vei îndeplini cu ușurință obiectivele acestei luni, posibil chiar să primești un bonus semnificativ pentru ele.

Citiți continuarea pe pagina următoare >>>

Foto fr si main: By Boyan Dimitrov /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri