26 Noiembrie 2020 publicat în Horoscop 550 share-uri

Citiți câteva dintre cele mai importante predicții astrale legate de dragostea, viața, cariera, sănătatea și situația materială a celor 12 zodii ale horoscopului. 

Horoscop decembrie 2020 pentru zodia Berbec

Putem spune că decembrie 2020 este o lună interesantă pentru zodia Berbec, mai ales că începutul lunii este influențat de intrarea lui Mercur în Săgetător, iar nodul sudic al destinului pică chiar în casa călătoriilor și a învățării pentru Berbec. Așadar, în ciuda pandemiei și a restricțiilor de călătorie, este foarte posibil ca Berbecul să fie nevoit să călătorească în această lună a anului, cel mai probabil pentru a-și definitiva și aprofunda niște cunoștințe, dar și pentru a comunica altora informații esențiale.

Pe de altă parte, cu Venus în casa intimității până la jumătatea lunii decembrie, viața de cuplu se va baza deopotrivă pe intimitate, apropiere și revelarea propriilor vulnerabilități și sensibilități, dar și pe latura senzuală și erotică. Vor fi deci ceva momente de pasiune în cuplu. Pe 16 decembrie, odată cu reintrarea lui Venus în Săgetător, relația de iubire a Berbecului va fi despre autenticitate, explorare, conectare, râsete și sclipiri de noroc. Cei single se simt atrași de persoane din alte culturi, jonglând cu ideea de relație la distanță.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Horoscop decembrie 2020 pentru zodia Taur

Decembrie 2020 este asemenea unei luni de hibernare sentimentală pentru mulți din Taurii confuzi sau aflați în relații complicate. Este drept că în unele cupluri pot exista în continuare situații tensionate, dezamăgiri sau o insuficientă lipsă de comunicare și înțelegere de ambele părți implicate, dar în acest moment Taurul nu își dorește decât liniște și pace. Taurii traversează o etapă în care își doresc să fie ei cu ei, să înțeleagă ce își doresc, cum își pot vindeca sufletul și mai ales cum pot acționa astfel încât să se reîndragostească de viață. Dacă în lunile anterioare, unii Tauri au avut în vedere o relație cu o persoană din trecutul lor, perioada următoare este despre cum pot ei merge mai departe.

Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

În unele cazuri și situații, în această lună se concretizează unele despărțiri sau divorțuri, renăscând însă dorința de a se angaja într-o relație autentică și profundă alături de persoană pe care o iubesc cu adevărat. Dorința înăbușită de a fi împreună cu o persoană pe care o iubiți sincer revine când și când la suprafață, îndemnându-vă la acțiune. Luați-vă timp pentru a fi voi cu voi, dar sfârșitul lunii reprezintă și un bun moment de a face ceva în această privință. De asemenea, decembrie va fi încununat și de anumite evenimente familiale importante, precum o căsătorie, dar evident cu respectarea măsurilor de protecție.

Horoscop decembrie 2020 pentru zodia Gemeni

Zodia Gemeni este puternic influențată pe plan sentimental de conjuncția Jupiter –Saturn, mai ales că aceasta are loc în cea de-a 9-a casă a acestei zodii. Ce înseamnă acest lucru? Ei bine, acest eveniment poate fi considerat un fel de restart emoțional, debutul unei noi relații în cazul nativilor single sau reconfigurarea relației actuale de iubire în cadrul celor problematice. Cert este că în această lună zodia Gemeni trece de la pesimism și lipsă de speranță la bucurie, încredere, la perspective și credințe noi în ceea ce privește modul de percepere a unei căsnicii sau a unei relații trainice. O nouă energie, una mai luminoasă și mai pozitivă, este rezervată acestei zodii în luna decembrie.

Minunatul HOROSCOP ZEN al primăverii: Pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Foto: By DeepGreen /Shutterstock

Mulți nativi Gemeni își repară sau lucrează constructiv la salvarea relației lor de iubire, iar cei single sunt dispuși să își asume riscul și angajamentul față de o relație cu o persoană cunoscută recent, dar care dă dovadă de o maturitate și o deschidere care îi vor cuceri iremediabil. Pe plan profesional, este foarte posibil ca pe la mijlocul lunii, odată cu eclipsa de soare, să apară anumite schimbări legislative în contractele pe care le-ai semnat și care să necesite revizuirea acestora. Nu lua nici viața prea în serios și încearcă să te relaxezi măcar de Sărbători, bucurându-te de compania familiei și de sfaturile și conversațiile cu prietenii apropiați.

Horoscop decembrie 2020 pentru zodia Rac

Decembrie 2020 este o lună armonioasă pentru zodia Rac din punct de vedere emoțional. Chiar dacă este foarte probabil să petreceți mult timp unul cu celălalt în această perioadă, primează buna înțelegere în cuplu, comunicarea autentică, dar și empatia unuia față de celălalt. În sfârșit puteți discuta deschis și sincer despre visurile și planurile voastre de căsătorie, despre voi, fără ca intervenția altora, fie ea de bine sau de rău, să aibă vreo influență asupra voastră. În plus, partenerul de viață este foarte atent la nevoile și dorințele tale, dar și grijuliu față de sănătatea și sentimentele tale.

Ai de învățat de la el despre cum poți să îți susții un stil de viață mai sănătos și mai conștient, încurajându-te să faci mișcare și să ai o dietă mai sănătoasă. Planul profesional este cu urcușuri și coborâșuri. Este foarte probabil să primești o ofertă de job sau de colaborare, însă nu eșți foarte sigură că este alegerea potrivită pentru tine. Pe de altă parte, afacerile inițiate sau extinse în această lună au mari șanse de succes și reușită, crescându-ți și posibilitatea de a-ți mari veniturile.

Foto fr si main: By Vladimir Arndt /Shutterstock

Citiți continuarea pe pagina următoare >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri