28 Octombrie 2020 publicat în Horoscop 2210 share-uri

Sunt câteva conjucturi astrale care își vor face resimțită influența lor în cea de-a 11 lună a anului și care vor trasa câteva direcții de viață pentru zodii. Descoperă cum stau zodiile cu dragostea, banii, cariera și sănătatea în noiembrie 2020, penultima lună a anului: 

Horoscop Noiembrie 2020 pentru zodia Berbec

Pentru Berbec, noiembrie 2020 va fi o lună plină și efervescentă, stând îndeosebi sub semnul interacțiunilor de tot felul: sociale, emoționale, intelectuale, financiare sau chiar de afaceri și parteneriate. Datorită Soarelui în Scorpion, schimbul de energii dintre Berbec și alte persoane se intensifică, acesta relaționând și comunicând cu ceilalți cu multă ușurință, dar și cu pasiune deopotrivă în mai toate planurile.

Pe de altă parte, cu Mercur în mișcare directă chiar de la începutul lunii (4 noiembrie) chiar în cea de-a 7-a casă a Berbecului, comunicarea cu partenerul de viață/ soțul vă aduce mai aproape ca niciodată unul de celălalt, reușind să vă atingeți inimile reciproc și să aflați tainele sufletului celuilalt.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin

Pregătește-te însă ca atunci când vine vorba de interacțiunea cu personaje aflate în poziție de putere sau de autoritate față de tine, dinamica relațională să fie un pic dificilă și jocurile de putere să preia controlul. Rămâi însă calm și sigur pe poziții, perseverența și puterea ta de muncă te vor aduce față în față cu anumite oportunități profesionale la care aproape că nici nu mai visai.

Horoscop Noiembrie 2020 pentru zodia Taur

Pentru Taur, conjucturile astrale sunt cel puțin interesante cu precădere în ceea ce privește latura sentimentală. Cu întâlnirea a două planete puternice, Jupiter și Pluto, chiar în cea de-a 9-a casă a Taurului, este ca și cum astrele lansează noi premize emoționale, lăsând loc liber pentru inițierea unui nou ciclu emoțional, însă doar dacă se renunță la prejudecăți și idei perimate despre cum ar trebui să arate o relație, perspective care v-au blocat sau ținut pe loc și în trecut și la care acum este momentul potrivit să renunțați complet.

Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii
Sunt încurajate în această perioadă relațiile Taurului cu persoane dintr-o altă țară sau cu o altă cultură, dar și reluarea unor legături mai vechi. În același timp, în cazul acelor relații imposibile sau cu un grad de incompatibilitate ridicat, astrele predispun spre rupturi radicale, lăsând astfel loc unor noi conexiuni și legături sănătoase. Spiritualitatea va rămâne și luna aceasta o sursă de regenerare, confort și putere pentru mulți Tauri, iar călătoriile, fie ele și scurte, au un rol vindecător pentru Taur în această perioadă. (Foto int: By unverdorben jr /Shutterstock)

Horoscop Noiembrie 2020 pentru zodia Gemeni

Pentru zodia Gemeni, noiembrie 2020 este o luna plină din punct de vedere profesional, cu foarte multe proiecte de preluat și probleme de gestionat. Cu toate acestea, vei avea și de câștigat, iar la mijlocul lunii noiembrie, vei culege din plin roadele muncii și al eforturilor tale. De asemenea, mulți nativi Gemeni se ambiționează în această lună să își depășească propriile limite și limitări. Caută asiduu un nou loc de muncă care să le aducă nu doar progresul financiar, dar în care să și simtă că evoluează intelectual și din punct de vedere al propriilor abilități.

Minunatul HOROSCOP ZEN al primăverii: Pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Fie că vorbim de noi perspective și noi oportunități în carieră sau de niște schimbări profesionale cu adevărat semnificative, în jurul datei de 15 noiembrie vei fi mai optimist, mai încrezător și mai sigur pe tine ca niciodată că îți vei îndeplini visurile. Pe plan personal, unii nativi Gemeni single jonglează în această lună cu ideea unei relații noi, o relație care le va schimba modul în care percepeau iubirea și îi va învăța noțiuni precum responsabilitate, maturitate, asumare și construirea pas cu pas a unor baze solide în iubire.

Horoscop Noiembrie 2020 pentru zodia Rac

În noiembrie 2020, Racul este ocupat din plin cu gestionarea anumitor schimbări semnificative în viața sa și tocmai de aceea și cu menținerea sa într-o zonă a echilibrului și a armoniei. Multe dintre visurile de iubire ale Racului devin realitate în această lună și chiar dacă și le dorea foarte mult, acum că este pus în fața faptului împlinit, se simte ușor copleșit, plin de temeri și ocazional tulburat de anumite semne de întrebare. Se va descurca cum trebuie? Se va adapta el valului de schimbări care sunt chiar în fața sa? Îi sunt aceste schimbări benefice?

Nu îți fie teamă însă! Ai alături de tine un partener de viață care te iubește cu adevărat, te susține și lucrează cot la cot cu tine pentru a vă îndeplini dorințele ca și cuplu și a consolida unitatea voastră. La fel ca și familia ta de bază. Ai cu precădere sprijinul rudelor tale pe linie maternală. Mulți Raci își fac planuri de mutare într-o nouă locuință sau se mută efectiv în ea, în timp ce alții sunt prinși până peste urechi cu chestiuni administrative și organizatorice ce țin de planificarea propriei nunți sau a cununiei civile.

Citește continuarea pe pagina următoare >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri