21 Octombrie 2020 publicat în Horoscop 45995 share-uri

Scorpionul face parte din rândul semnelor de apă și este un semn fix guvernat de planeta Marte și Pluto. Iată câteva adevăruri știute și neștiute, lucruri incontestabile, despre zodia Scorpion:

Fiindcă urmează sezonul Scorpionului (23 octombrie – 21 noiembrie), cea de-a 8-a zodie din ciclul zodiacal și unul dintre cele mai interesante și fascinante semne din horoscop, să celebrăm și să onorăm această zodie frumoasă și contribuția inedită pe care o aduce în lume și în jurul său. Scorpionul face parte din rândul semnelor de apă și este un semn fix guvernat de planeta Marte. Iată câteva adevăruri știute și neștiute, lucruri incontestabile, despre zodia Scorpion:

Adevăruri incontestabile despre zodia Scorpion

≈ Scorpionul are un foc interior viu care arde mocnit sau cu flăcări, în funcție de circumstanțe, perioada vieții în care se află și provocările pe care le are de străbătut. Însă Scorpionul este unul dintre acele semne zodiacale cu o pasiune lăuntrică permanentă, un fel de condiție a existenței sale, cu o intensitate a emoțiilor, a vieții și a trăirilor care îl face deseori să strălucească și să îi fascineze pe cei din jurul său cu forța sa de viață. Pare că zeii au pus în această zodie însăși scânteia vieții.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”
≈ Scorpionul are o personalitate complexă și completă și este genul de persoană alături de care nu te vei plictisi niciodată căci are atât de multe de oferit. Plutește în jurul Scorpionului și o aureolă de mister care nu se risipește niciodată în totalitate. Rareori un Scorpion se dezvăluie în totalitatea ființei sale și se lasă descoperit puțin câte puțin, pe parcurs, chiar dacă rămâane constant și consecvent în sentimentele sale. Întotdeauna partenerul său de viață va fi surprins de o trăsătură a acestuia, un gând, o acțiune sau un gest necunoscut sau nou, privind cu uimire și fascinație la persoana de lângă el.

≈ Scorpionul este una dintre cele mai loiale semne din horoscop. Odată ce i-ai cucerit inima, vei avea lângă tine o persoană de încredere, care se va dedica în totalitate relației (fie ea de iubire, de prietenie sau de colegialitate), oferind din inima, timpul, sfaturile și sentimentele sale cu o generozitate și dăruire de sine rar întâlnite. Scorpionul este totodată unul dintre cele mai protectoare semne ale horoscopului, mergând până în pânzele albe pentru a-i proteja pe cei dragi și a se asigura că sunt bine. În cazuri extreme, dă dovadă de o forță și o voință ieșite din comun, reușind să iasă cu fruntea sus chiar și condiții de viață dificile. (Foto interior: By AnastasiaOsipova /Shutterstock)

Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

≈ Plini de resurse interioare, Scorpionii par că nu se dau bătuți niciodată. Dacă o ruta a vieții se dovedește a fi greșită, nu se lasă descurajați. Își reconfigurează traseul, se îmbărbătează singuri și acceptă provocările și greutățile ca pe un dat al vieții, încercând să se bucure de călătoria în sine.

≈ În iubire și relațiile de dragoste, deși mulți dintre Scorpioni sunt introvertiți, sunt niște iubiți de invidiat și de dorit. Pun preț pe senzualitate, dar și același timp nu pot lega relații autentice și de lungă durată dacă acolo nu există și niște sentimente intense, dacă nu sunt trăiri sau dacă nu există dăruire, pasiune, ardere și o conexiune emoțională intensă. Iubesc cu toată inima lor, pot fi extrem de calmi, calzi, iubitori și pașnici sau din contra însuflețiți și agitați, nu agreează superficialitatea și nu se dezic de cine sunt cu adevărat. De asemenea, se numără printre puținele zodii care se împacă destul de bine cu ideea de relație la distanță căci astfel se poate concentra pe propriile visuri și obiective, rămânând în același timp loiali relației și partenerului de viață.

Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

≈ Deși simt și trăiesc intens și uneori au tendința de a se impune vrând nevrând, datorită felului lor tranșant și asumat de a fi, Scorpionii se feresc de drame inutile, dependențe, certuri și conflicte. Dacă totuși sunt angajați într-o confruntare, preferă ca aceasta să fie directă, față în față, căci nu tolerează manipulările, ascunzișurile și preferă să spună lucrurilor pe nume. Nu le plac nici lucrurile false, minciunile, renunțările, neonorarea promisiunilor.

Foto: By Nicky Jacobs /Shutterstock

≈ Scorpionii au o încredere totală și sinceră în cei pe care îi iubesc și nu sunt oamenii suspiciunilor nefondate, deși micile accente de gelozie le mai condimentează ocazional viața sentimentală. Trădările pentru ei reprezintă păcatul suprem, o acțiune care le va produce o suferință extremă, pe care nu știu să o gestioneze prea bine, și o rană vie în suflet, greu vindecabilă chiar și cu trecerea timpului.

≈ Scorpionul adoră conversațiile profunde, pline de substanță, care îl ajută să se conecteze la inima și gândurile celor de lângă el. Cuvintele sale rareori sunt doar niște cuvinte goale, spuse de dragul de a a fi spuse. Nativii Scorpioni sunt extraordinar de sinceri, aproape că le este imposibil să mintă, pur și simplu acest lucru este exclus din sistemul lor, chiar dacă acest lucru înseamnă că uneori să îi rănească pe ceilalți spunând adevărul incomod.

≈ Scorpionii sunt vizionari, ageri, inteligenți, determinați, ambițioși și extrem de muncitori, spontani, independenți, deseori aventuroși, deși au nevoie și de o bază zdravănă de stabilitate. Au harul de a citi parcă în mintea și personalitatea celorlalți și beneficiază de o intuiție fantastică în acest sens. La fel cum nu poate minți sau înșela la rândul său, este destul de greu, dacă nu poate imposibil, să minți sau să înșeli un Scorpion.

≈ Scorpionului îi place să învețe despre el însuși, despre lumea înconjurătoare, despre ceilalți și de multe ori îi inspiră, îi conduc sau le insuflă curaj și pasiune. Are o voce și un cuvânt de spus, mai ales în perioada sa de maturitate. Scorpionul se află totodată și sub influența covârșitoare a planetei Pluto, planeta renegerării și a misterului, jonglând între asumarea propriilor sentimente și nedezvaluirea acestora în totalitate, intrigand astfel prin felul sau enigmatic de a fi.

Foto fr si main: By KUCO /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri