15 Octombrie 2020 publicat în Horoscop 2961 share-uri

În ciuda dificultăților karmice, universul se deschide către îndeplinirea dorințelor individuale care ne sunt de folos pentru evoluție. Chiar dacă, din cauza anumitor conjucturi și aspecte complicate pe care le creează cu alte planete,  Luna Nouă în Balanță de pe 16 octombrie poate crea un sentiment de confuzie în privința anumitor acțiuni personale, onorarea propriei ființei devine o prioritate frumoasă în următoarele 2-3 săptămâni. Să inflorim înspre binele nostru cel mai înalt!

Pe 16 octombrie, ora 22.31 (ora României), vom avea parte de o splendidă Lună Nouă în Balanță, un eveniment astrologic special care face din restul lunii octombrie o perioadă intensă, cu multe schimbări și experiențe, cu mult neprevăzut ce va trebui gestionat cu calm și răbdare, cu mult lucru cu exteriorul nostru (în cazul multora acesta se traduce prin legături cu lumea exterioară – poate gestionarea unor acte oficiale, proprietăți, moșteniri, lucruri care nu mai suportă amânare și pe care devine imperios să le soluționăm indiferent de cât de ocupați și prinși am fi cu viețile și joburile noastre), dar și cu interiorul nostru –aici avem de reparat, vindecat, echilibrat, stat cu noi înșine, înțeles, îmbrățișat, iubit și acceptat necondiționat. Luna Nouă în Balanță ne îndeamnă să cultivăm pacea și armonia în relațiile cu ceilalți, dar în același timp să ne onorăm și ființa, cu toate nevoile și dorințele sale, balanța înclinând mai întâi către propria persoană, apoi către restul lumii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE

De o Lună Nouă în Balanță, lupa este îndreptată asupra relațiilor. Aceasta lupa mărește realitatea și ne arată acolo unde lucrurile sunt nelalocul lor, unde doare, unde ne deranjează, unde este cazul să punem mâna pe rană și să vindecăm. Chiar dacă va accentua legătura noastră cu ceilalți, această Lună Nouă ne va arata cum să acționăm cu precădere de dragul nostru, pentru noi înșine, pentru a ne realiza preaplinul sufletesc astfel încât abia apoi, cu resursele încărcate, să revarsăm din el și asupra celorlalți.

Foto: By Dmytro Buianskyi /Shutterstock

Pe de altă parte, Luna Nouă în Balanță creează și un trigon cu Nodul Nordic în Gemeni, subliniind importanța karmică a acestui eveniment astrologic și paradigma schimbării către care ne îndreptăm în această perioadă. Chiar dacă ocazional va aduce și un sentiment al confuziei, poate chiar o nesiguranță în privința acțiunii și pașilor concreți pe care îi avem de făcut pentru a reveni cu picioarele pe pământ și în calea exactă a visurilor noastre, mici restricții sau blocaje, această Lună Nouă în Balanță ne îndrumă totuși către un nou început.

Numerologie: APRILIE 2023 – O lună extraordinară pentru a ne echilibra relațiile! Energia lui 2 este mai puternică ca niciodată Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Da, acest început este resimțit ca un nou ciclu pentru mulți dintre noi, care tulbură valurile și atrage după sine o serie de schimbări mici, care la rândul lor vor da naștere unor schimbări viitoare mai mari și mai profunde. Un lucru conduce către altul și acesta către altul și tot așa… Steaua Arcturus devine și ea foarte activă în această perioadă și de aceea, cu atât mai pregnantă va fi și trezirea acestei energii spirituale individuale și colective. Lumea se învârte în jurul nostru și noi în jurul ei în feluri în care nu am mai făcut-o până acum.

Luna Nouă de pe 16 octombrie se va afla în opoziție cu Marte retrograd (în Berbec). Există totuși și o tendință conflictuală între energiile celor două evenimente. Luna Nouă în Balanță pe de o parte ne îndeamnă să ne conectăm cu emoțiile, trăirile și simțirile noastre mai mult. Marte pe de altă parte ne dă un pic foc ocazional și ne determină să acționăm exploziv și nejustificat uneori, reacționând nejustificat și amplificat în fața unor probleme prea mici și insignifiante ca să ne deranjeze cu adevărat. Încercați prin urmare să nu luați lucrurile prea personal în această perioadă, nu vă lăsați iritați de nimicuri. Evitați gesturi și cuvinte pripite și necugetate, mizând în schimb pe diplomație și o judecată echitabilă și clară.

15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Vrei să petreci Paștele în Grecia? Iată cele mai bune oferte

Dacă nu puteți singuri și vă aflați sub imperiul unor sentimente și emoții aprinse, cereți sfatul unei persoane obiective sau al unui prieten apropiat și drag. Este posibil și să ne simțim extrem de stresați, obosiți, agasați, parcă tot timpul ancorați într-o criză, reușind cu greu să ne organizăm indiferent de cât de mult încercăm să realizăm acest lucru. Uneori, pur și simplu planurile ne sunt date peste cap dincolo de puterea noastră de control.

Pe de altă parte, cu Luna Nouă în dublu cuadrat cu Saturn și Pluto în Capricorn, suntem puși față în față cu noi înșine, cu slăbiciunile și defectele noastre, dar și cu punctele noastre forte. Este ca și cum persoanele cu care interacționăm cel mai puternic în această perioadă sunt o oglindă a noastră și fiecare în parte este un învățător, scoțându-ne în evidență trăsăturile proprii. Dacă te irită ceva anume în mod special la cineva în această perioadă, reflectează și la acele aspecte ale tale la care mai trebuie să lucrezi sau care nu au ajuns la o maturizare suficientă. Pluto nu apare întâmplător în aceste inedite conjucturi astrale, el vorbește deseori și despre complexitatea unor destine karmice, iar Saturn este parcă un fel de fată Morgana, făcându-ne să vedem probleme și încurcături chiar și acolo unde nu sunt, poate dintr-un sentiment al nesiguranței pe care trebuie să îl transformăm în siguranță și iubire.

Cum va fi vremea de Paște în România. În unele regiuni va ploua non-stop Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an!

Foto fr si main: By clearviewstock /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri