9 Octombrie 2020 publicat în Horoscop 5887 share-uri

Descoperă mai jos căreia dintre categoriile horoscopului italian îi aparții și apoi citește previziunile și șoaptele despre iubire ale unuia dintre cele mai vechi și romantice horoscoape.

Horoscopul italian este un horoscop special în care sentimentele, cuvintele, conexiunile și legăturile dintre persoane sunt de o importanță primordială, stând toate sub semnul lecției iubirii și al firului invizibil al destinului. Ziua nașterii este esențială pentru existența umană, iar italienii ne dezvăluie un alt mod de a privi iubirea și de a ne raporta la viață, la noi înșine și la ceilalți. Lecția iubirii este de fapt lecția evoluției, ține să ne amintească acest horoscop deosebit. Horoscopul italian al lui Amor ne permite să deschidem un pic ușile viitorului și să descoperim care sunt micile direcții de viață și opțiunile care ne vor apărea în cale în anul 2021.

Află mai jos căreia dintre categoriile horoscopului italian îi aparții și apoi citește previziunile și șoaptele despre iubire ale unuia dintre cele mai vechi și romantice horoscoape.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Horoscopul ITALIAN al iubirii pentru anul 2021

Cei născuți în zilele de 1, 6, 11, 16, 21, 26, 31 aparțin Categoriei A. Previziuni în iubire pentru 2021

Pentru nativii care aparțin acestei tipologii a horoscopului italian, putem spune (și pe bună dreptate) că 2021 este un an revelator, cu adevărat un an al destinului, un an de claritate și de regenerare emoțională și spirituală, un an în care acești nativi se vor simți mai puternici și mai împuterniciți ca niciodată, mai împăcați cu ei și cu ceilalți, mai fericiți ca niciodată. În 2021 își vor găsi calea sufletului lor și își vor îndeplini cele mai profunde de iubire. Mai grei și cu destul de multe încercări, anii anteriori au venit la pachet cu multe lecții de viață, dar și de iubire, cu o evoluție pe repede înainte, adeseori chiar bruscă și dureroasă, cu provocări continue, cu schimbări, cu nisipuri mișcătoare și terenuri nesigure, cu o maturizare oarecum forțată.

Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte
Foto: By By PonomarenkoNataly /Shutterstock

Procesul acesta de evoluție forțată, cu limitările și constrângerile aferente, va fi încheiat în 2021 când acești nativi vor înflori pur și simplu, își vor găsi pacea și liniștea și mulți dintre ei chiar iubirea și sufletul pereche. Alții pur și simplu o iau pe un nou drum de viață în care toate piesele puzzle-ului vieții vin și se așază firesc și natural, fără zbateri și efort. Pentru această zodie, 2021 este un an prielnic căsătoriilor, împacarilor sau noilor începuturi, dar este și despre vindecare, despre a merge mai departe cu acceptare, iertare și iubire. Ți se oferă șanse noi de a iubi sau de reuniune cu persoana iubită, acolo unde este cazul. Deschide-te iubirii și vieții și fă pace cu tine!

Minunatul HOROSCOP ZEN al primăverii: Pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Cei născuți în zilele de 2, 7, 12, 17, 22, 27 aparțin Categoriei B. Previziuni în iubire pentru 2021

Pentru cei născuți sub auspiciile acestor zile, chiar dacă vorbim de un subiect atât de delicat precum este cel al iubirii, 2021 este caracterizat cu putere de următoarele cuvinte cheie: forță, determinare, voință, curaj, asumarea responsabilităților, dar și dorința de a construi (un cămin, o familie căci această tematică a familiei este un lait motiv în inima ta în noul an). 2021 va fi un plin și abundent, plin cu de toate, dar mai ales cu modalități de a te dezvolta atât personal și uman, cât și profesional, atât individual, cât și în cadrul unui cuplu. Îți apar noi șanse în carieră, poate fi vorba chiar de un nou job în alt oraș sau țară și adaptarea aici sau ne putem referi și la relocări și o nouă viață, una de la început, într-un nou loc sau locuință, alături de persoana iubita.

Mulți dintre acești nativi vor depune eforturi pentru a-și consolida relația de iubire, vor face compromisurile și schimbările necesare pentru a fi bine pentru toată lumea, își vor reevalua prioritățile și sentimentele și vor lua decizii extrem de importante pentru viitorul lor în următorii ani. În iubire au loc multe conversații de suflet, se pun în joc anumite negocieri sau renegocieri, se apelează la sfatul familiei deseori, investești resurse serioase de energie, timp și emoții pentru a-ți găsi echilibrul și a fonda o familie cu persoana iubită. Este valabilă și reciproca, evident. Îți va fi foarte bine și îți vei găsi împlinirea și fericirea dacă înveți să te organizezi, să colaborezi și să mergi pe mâna încrederii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri