9 Octombrie 2020 publicat în Horoscop 5887 share-uri

Descoperă mai jos căreia dintre categoriile horoscopului italian îi aparții și apoi citește previziunile și șoaptele despre iubire ale unuia dintre cele mai vechi și romantice horoscoape.

Cei născuți în zilele de 3, 8, 13, 18, 23, 28 aparțin Categoriei C. Previziuni în iubire pentru 2021

Pentru acești nativi, trecutul nu a fost întotdeauna lin. În ultima perioadă, au avut loc niște transformări și schimbări care te-au adus în punctul de echilibru în care ești astăzi, dar și anumite evenimente care ți-au răscolit sufletul (unele legate chiar de o persoană din trecutul tău sau chiar de un membru al familiei). A fost nevoie să te restructurezi emoțional și sufletește și să îți redefinești viața prin prisma altor criterii de funcționare. De aceea, chiar dacă începutul anului 2021 poate veni la pachet pentru cei care stau sub semnul acestor zile de naștere cu sentimente de oboseală, tristețe sau epuizare, cu unele eforturi financiare și materiale considerabile, odată depășite primele 2 luni ale lui 2021, traseul existenței acestora va deveni mult mai lin, mai senin și mai puțin dramatic și nesigur.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Această zodie va reuși să se recalibreze mai ales prin intermediul persoanei iubite pe care o va ține aproape și care o va sprijini să înfrunte toate provocările vieții. Îți depășești multe limite în acest an, strălucești efectiv la locul de muncă și te faci remarcat, înveți să prețuieșți și să celebrezi iubirea așa cum merită. Călătoriile îi definesc în 2021 pe cei single și le marchează relațiile cu ceilalți, ajutându-i să cunoască persoane noi și să ia contact cu idei noi, progresiste, cu noi filozofii de viață, cu oameni care îi inspiră și le insuflă speranță și admirație. Este foarte posibil ca nativii single să reia o relație mai veche sau să înceapă una nouă, cu o persoană cunoscută în mod neașteptat. Cei căsătoriți au deseori în centrul preocupărilor lor persoana iubită, dar și copii sau responsabilități legate de aceștia.

Cei născuți în zilele de 4, 9, 14, 19, 24, 29 aparțin Categoriei D. Previziuni în iubire pentru 2021

Orice sfârșit deschide ușa către un nou început. Acesta pare a fi sloganul anului 2021 pentru cei născuți în zilele menționate mai sus. Chiar dacă 2020 are o energie un pic mai greoaie în ceea ce îi privește pe acești nativi și aduce deseori stagnări, rătăciri, amânări, dezechilibru și confuzii, uneori chiar separări sau despărțiri, posibil și răsturnări de situații, 2021 este un an opus, el este anul noilor începuturi și al renașterii emoționale. S-a închis un ciclu karmic, se deschide un nou ciclu în existența acestora. Această zodie a horoscopului italian reușește să își găsească drumul spre lumină, să se reorienteze în hătișurile vieții și să ia viața în piept cu o acceptare și o pace demne de invidiat. Ai alte fundamente emoționale, morale și sufleteșți decât aveai în 2020, iar relația cu străinătatea va sta la baza anumitor colaborări sau contracte, iar în cazul celor single chiar la nașterea unei noi povești de iubire.

Foto: By Bogdan Sonjachnyj /Shutterstock

Depinde de voi dacă acceptați împăcarea cu un fost partener căci vor fi câteva ocazii în acest sens, frământări, dubii și semne de întrebare. Sunteți însă mai puternici ca niciodată, nu mai sunteți dispuși să acceptați lucruri care nu servesc binelui și dorințelor reale ale sufletului vostru și aveți în vedere și alte opțiuni în iubire. O anumită persoană pe care o veți cunoaște în acest an ar face orice să vă cucerească, să vă sprijine în procesul de vindecare și vă acordă toată răbdarea, atenția și iubirea din lume.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri