9 Octombrie 2020 publicat în Horoscop 5887 share-uri

Descoperă mai jos căreia dintre categoriile horoscopului italian îi aparții și apoi citește previziunile și șoaptele despre iubire ale unuia dintre cele mai vechi și romantice horoscoape.

Cei născuți în zilele de 5, 10, 15, 20, 25, 30 aparțin Categoriei E. Previziuni în iubire pentru 2021

Pentru cei născuți sub auspiciile acestor zile de naștere, 2021 este despre dăruirea de sine, despre dăruire și reinventare, despre redescoperire și autenticitate, despre întoarcerea către acele abilități, dorințe ale inimii sau chiar persoane care te aduc mai aproape de cine ești tu cu adevărat. Chiar dacă au făcut ei înșiși anumite greșeli în trecut, au luat decizii pripite și greșite sau din contra, li s-a greșit, anul 2021 este asemenea unei frumoase și blânde lecții despre iertare și iubire adevărată, despre răbdare și toleranță, despre găsirea unui numitor comun și a unor valori profunde, de lungă durată.

Deși părea că ați renunțat la visurile voastre cele mai adânci, era doar o impresie falsă căci în sinea voastră concepeați planuri solide despre cum le puteți da viață. Anumiți nativi ai acestei zodii aleg un alt drum în 2021, un drum mai aproape de ceea ce le șoptește sufletul, cu riscul de a supăra anumite persoane din jurul lor. Dar sunt mai hotărâți ca niciodată să nu mai facă rabat de la propriile sentimente și își asumă cu toată încrederea riscul de a acționa ghidat de ele. Pe parcursul anului însă, aceste persoane, deși sceptice la început, se vor transforma în cei mai buni aliați când vor vedea starea de spirit bună, optimismul și fericirea care îți plutesc pe chip și în zâmbet. Pe plan profesional, munciți mult, vă reinventați, faceți noi cursuri sau începeți o carieră într-un nou domeniu, fapt ce atrage nu doar admirația partenerului de viață, ci și sprijinul necondiționat al acestuia.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Foto fr si main: By voyata /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri