28 Octombrie 2020 publicat în Horoscop 2210 share-uri

Sunt câteva conjucturi astrale care își vor face resimțită influența lor în cea de-a 11 lună a anului și care vor trasa câteva direcții de viață pentru zodii. Descoperă cum stau zodiile cu dragostea, banii, cariera și sănătatea în noiembrie 2020, penultima lună a anului: 

Horoscop Noiembrie 2020 pentru zodia Leu

Pe plan personal, luna aceasta, Leul este extrem de atașat de tot ceea ce înseamnă cămin și familie. Simțind nevoia constantă în ultima vreme de a se reîntoarce către rădăcinile sale, își va face planuri încă de la începutul lunii pentru a petrece cât mai mult timp în compania celor dragi. Împreună, descoperiți activități prin care vă amuzați și vă relaxați, stabiliți o conexiune mai stabilă și mai bine sudată ca niciodată. Unii Lei încearcă chiar să se reconecteze cu prieteni mai vechi și să îi revadă, în timp ce alții se angajează în activități serioase de redecorare a locuinței.

Începând cu data de 13 noiembrie, Marte se va afla în mișcare directă în cea de-a noua casă a Leului, dându-le cu precădere nativilor Leu single un boost puternic de energie, mult curaj de a-și duce planurile la bun sfârșit (sau în unele cazuri, chiar de a-și înfrunta destinul), o atracție intensă față de tot ce înseamnă aventură și noutate, încrederea că pot face și depăși orice atâta timp cât au încredere în ei însiși, în univers și în iubire.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin

Horoscop Noiembrie 2020 pentru zodia Fecioară

Cu Mercur retrograd pe 3 noiembrie, zodia Fecioară primește în sfârșit niște răspunsuri clare și ferme, sfârșind astfel cu perioada de nesiguranță și indecizie în care s-a aflat în ultimele săptămâni. Dacă te-ai simțit ținut pe loc în privința anumitor acțiuni sau planuri legate de un proiect sau o călătorie, acum în sfârșit totul devine mult mai clar și știi sigur ce ai de făcut în prezent și în perioada următoare de timp. Cu Mercur în Săgetător, optimismul, exuberanța și entuziasmul vor face parte din felul de a fi și de a exista al Fecioarei în perioada următoare.

Nativii Fecioară care au de vândut o proprietate în perioada următoare, au succes în acest sens și reușesc să realizeze tranzacția cu ușurință. Mare atenție și la sănătate, nu ezitați să consumați cât mai multe fructe și legume proaspete. Astrele predispun în această perioadă către o sensibilitate în zona urechilor, a ochilor și a plămânilor. Dacă fumați, noiembrie 2020 este o lună excelentă pentru a renunta la acest obicei căci vă va da multe bătăi de cap.

Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscop Noiembrie 2020 pentru zodia Balanță

Dacă de obicei această zodie are tendința de a se concentra îndeosebi asupra stării de bine a partenerului de viață, a copiilor sau a celor dragi, iată că noiembrie 2020 va fi mai mult despre concentrarea asupra propriului bine, indiferent că ne referim la cel emoțional, spiritual sau fizic. Luna noiembrie 2020 este mai mult despre tine, despre cum te poți face fericită îndeplinindu-ți micile plăceri și visuri, angajându-se în conversații spumoase cu oameni interesanți, hrănindu-ți mintea cu lecturi interesante, ascultând discursuri ale unor oameni remarcabili sau chiar angajându-te în anumite cursuri din care înveți lucruri noi.

În anumite cazuri, va fi și despre cum Balanța îi învață pe alții lucruri noi, asumându-și un rol de vindecător, ajutându-i să își cunoască mai bine mintea și trupul și să își găsească la rândul lor echilibrul. Ai un farmec aparte în această perioadă, iar magnetismul tău îi face pe ceilalți să te asculte fascinați.

Horoscop Noiembrie 2020 pentru zodia Scorpion

Este mai mult decât evident că Scorpionul se numără printre zodiile favorizate de astre în noiembrie 2020. Este momentul acestei zodii pentru a se vindeca și a se regenera, ba chiar putem considera această lună precum o a doua naștere în ceea ce privește latura emoțională. Cu Marte, planeta guvernantă a Scorpionului, care se alătură Soarelui în Scorpion pe 11 noiembrie, cu atât mai mult putem spune că această zodie va avea parte de o lună noiembrie intensă și puternică.

Scorpionul își va găsi timp pentru sine, dar și pentru a-și vedea cu ochii îndeplinindu-se cele mai arzătoare dorințe ale inimii sale. În relația de cuplu, această zodie își va schimba modul în care comunică cu partenerul de viață astfel încât să îi poată împărtăși acestuia ceea ce e puternic și arzător în inima sa. Mulți dintre Scorpioni își doresc spre exemplu un al doilea copil și nu vor avea nici cea mai mică ezitare în a-i mărturisi partenerului acest lucru. Alții, în schimb, vor simți nevoia unei vacanțe în doi și își expun deschis gândurile, iar partenerul le arată tandrețe, o deplină înțelegere și le răspund cu aceeași pasiune și entuziasm.

Citește continuarea pe pagina următoare >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri